Zwembad Accessoires

Zwembad accessoires van Intex, Bestway en Interline Pool. Van afdekzeil voor bescherming, noppenfolie, zomerafdekking voor isolatie,tot vrolijke zwembadverlichting en heerlijke relax drijfstoelen. Tuinzwembad.com heeft het allemaal. 

Alles wat je nodig hebt om het zwembad schoon, hygiënisch en gezond te houden. Het is belangrijk voor de gezondheid dat het zwembad goed onderhouden wordt.

Overzicht alle zwembad accessoires voor uw zwembad. O.a. afdekzeilen, ladders en adapters. Bekijk alle Intex, Bestway en Interline Pool accessoires, laagste prijs.

Tuinzwembad.com Eerlijk Advies, Laagste Prijs

Subcategorieën

 • Zwembad Afdekking

  Deze zwembad afdekzeilen zijn een must voor uw zwembad. Het houdt blad, vuil en ongedierte uit uw zwembad. Ook zeker belangrijk is dat de afdekking ook veilig het water afdekt.

 • Zwembad Noppenfolie

  Deze solar zomerafdekkingen isolatie deken houden de warmte van het zwembad water vast. Vooral in Nederland met de koudere nachten is een noppenfolie een must.

  Bij de folie voor opzet zwembaden worden de maten van het zwembad altijd vermeld. Zwembaden vallen vaak naar binnen, dus folie zijn altijd iets kleiner. Wij leveren de Intex, Comfortpool en Interline folie. Doordat er aan de randen van het zwembad enkele centimeters vrijgehouden worden, kan het water blijven ademen. Dit komt de kwaliteit van het zwembadwater ten goede. Het water stikt niet, en u zal daardoor ook minder chemicalien hoeven te gebruiken. U verliest daar geen warmte door.

  Als In de warmte Intex op is krijgt u de zelfde kwaliteit van een ander merk wat op de Intex baden past.

  Geen van de folies zijn omgestikt, dit is ook niet nodig. Zelfs bijsnijden van folies kan als men een afwijkend zwembad heeft. Soms staat er fout op de verpakking dat er ringen in zitten, dit is ook niet standaard. 

 • Zwembad Ondertapijt

  Deze zwembad ondertapijt en grondzeilen zijn er ter bescherming van uw zwembad liner. Oneffenheden en steentjes kunnen de onderkant van uw zwembad beschadigen en lek maken. Door deze tapijten gaat u zwembad jaren lager mee. De interline tapijten bestaan uit meerdere delen die u bij elkaar legt. Ook als ondervloer voor inbouwbaden met liners. 

 • Zwembad Winter Afdekking

  Interline Winterafdekking zwembad Spruce. Zilver/zwarte vezelversterkte folie als veiligheidsnet en winterafdekking t.b.v. opzetzwembaden. Wordt geleverd compleet met kabel en bevestigingsmaterialen.

 • Zwembad Toebehoren

  Zwembadverlichting en relax drijfstoelen maken het zwembad nog leuker, relaxer en gezelliger.

 • Zwembad Accessoires

  Zwembad accessoires en toebehoren voor alle zwembaden, voor zwembad fun en gemak.

 • Adapters & onderdelen

  Slangen, adapters & onderdelen

  Alle koppelingen en koppelset om pompen en warmte pompen en solar matten te koppelen. 

  Heeft u 32 mm en 38 mm producten? Geen probleem, kijk in deze rubriek om dit makkelijk werkend te krijgen. 

Actieve filters