Home

Intex Bestway, interline pool zwembaden webshop. Tuinzwembad.com voor al uw zwembaden en accessoires 

Subcategorieën

 • Zwembaden

  Een tuin zwembad kopen? Dan bent u bij Tuinzwembad.com op het juiste adres. Wij verkopen al sinds 2005 Intex en Bestway zwembaden en bieden een uitgebreid assortiment voor de laagste prijs. Intex en Bestway zwembaden zijn marktleiders in bovengrondse zwembad. Deze zwembad kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en de lage kosten. Deze opzet zwembaden zijn eenvoudig op te zetten en zeer duurzaam door het gebruik van hoogwaardig PVC. Omdat een deze zwembaden zo eenvoudig op te zetten zijn, bent u vaak op de dag als waarop u uw zwembad in huis heeft al aan het zwemmen.

 • Intex Spa

  Opblaasbare spa van Intex

  Comfortabele opblaasbare bubbelbaden spa's met krachtige air-jets. Wij hebben de meeste keuze opblaas spa's, whirlpool bubbelbaden. Wij leveren tijdelijk alleen Intex Pure Spa. Deze Intex opblaas Spa's worden veel verkocht, want deze zijn eenvoudig te installeren en hebben een krachtige motoren. De temperatuur is instelbaar op het digitale controlepaneel tot wel 42 graden. deze bubbelbaden zijn overal geïsoleerd tegen warmteverlies en zijn beveiligd voor kinderen.

  Met een Intex spa haal je een A-merk bubbelbad in huis, de ideale upgrade voor jouw tuin. 

 • Zwembad Verwarming

  Wij leveren het grootste aanbod zwembadverwarming solar techniek en warmtepompen, verleng uw zwembadseizoen zonder al stroom teveel te verbruiken. 

  Solar techniek

  Profiteer optimaal van de warmte van de zon met de solar zwembadverwarmingen Zwembadverwarming op zonne-energie is een goedkope manier om het water van uw zwembad te verwarmen. De aanschafkosten liggen een stuk lager dan bij een warmtepomp en er zijn geen gebruikskosten. Een ideale methode om bij mooi weer uw zwembadwater sneller te verwarmen en uw zwem seizoen te verlegen.

  Solar zwembadverwarming maakt gebruik van de kracht van de zon. Op zonnige dagen wordt het zwembad met enkele graden per dag. Milieuvriendelijk en geen extra kosten.

  Met onze Solar zwembadverwarming kan u al vroeg in het voorjaar tot ver in het najaar gebruik van uw zwembad maken. Met solar zwembadverwarming geniet u van een aangename watertemperatuur in uw zwembad. Bestel nu uw solar bord, bol of paneel online. 

  Warmtepomp

  Toch elektrisch verwarmen? Een lucht-water warmtepomp is de meest voordeligste en interessantste manier om je zwembad te verwarmen. Met een warmtepomp kunt u zuinig uw zwembad verwarmen.

  Een warmtepomp is een energiezuinige en zeer effectieve manier om het water van je zwembad te verwarmen, mits je deze wel afdekt. Met een warmtepomp kun je het zwemseizoen aanzienlijk verlengen. Zo kun je als het buiten rond de 15°C is, al in een heerlijk verwarmd zwembad zitten. Niet iedere warmtepomp werkt goed bij lage buiten temperaturen. Kijk daarom goed naar wanneer je wilt zwemmen en de verwarmingscapaciteit bij verschillende temperaturen. Gebruik voor het berekenen van de verwarmingscapaciteit (kW's).

  Dus zwembad warmtepomp kopen? U kunt hier energiezuinige zwembadverwarming kopen en goedkoop uw zwembad verwarmen met een warmtepomp.

 • Zwembad Filterpomp
  Om een goede waterkwaliteit in je zwembad te behouden, moet het water gefilterd worden. Een Intex filterpomp is daar uiterst geschikt voor. Bij ons vindt je alle Intex pompen zoals een Intex filterpomp of Intex zandfilterpomp om het water schoon en helder te houden. Een zwembadpomp van Intex zorgt voor voldoende watercirculatie en filtert het vuil uit het water. 
  Schoon water houd u alleen met een goede pomp Regulier filterpompen, zoutwatersystemen en
  zandfilters Voor alle Intex zwembaden een geschikte filterpomp Intex filterpompen met Krystal Clear technologie. ook vervangbare filterpatronen en zwembad chloor los verkrijgbaar.

  Intex filterpomp: soorten, prijzen & onderhoud

  Een filterpomp vormt in elk zwembad een onmisbare schakel bij het op peil houden van de waterkwaliteit. De pomp zorgt voor de circulatie en de filter haalt alle vuildeeltjes uit het water. Je kunt kiezen uit twee filtersystemen: pompen met een los filterpatroon en zandfilterpompen. In dit artikel lees je meer over beide systemen en de aandachtspunten bij aanschaf van een intex filterpomp.

  Intex pompen met filterpatroon

  Dit type pomp werkt met losse filterpatronen en is vooral geschikt voor de wat kleinere intex zwembaden die niet al te veel filtercapaciteit vereisen. Deze zwembaden worden in de regel slechts korte tijd opgezet en worden na het seizoen weer netjes opgeborgen.

  Intex pompen met een los filterpatroon (cartridge) zijn vrij goedkoop maar hebben wel het nadeel dat je de filter eens om de drie à vier weken moet vervangen. Deze filters zijn niet duur maar na een aantal jaar kunnen de kosten toch wel gaan oplopen. Maak je slechts voor korte periodes gebruik van de pomp, dan volstaat dit type prima en hoef je geen dure zandfilterpomp aan te schaffen.

  Intex zandfilterpomp

  Zandfilterpompen zijn duurder dan standaard filterpompen met een los patroon maar ze filteren het water erg goed. Bovendien hoef je met dit systeem geen filterpatronen meer te vervangen. Je dient de pomp slechts eenmalig met zand te vullen. Dit zand heeft een fijne structuur waardoor het alle verontreinigingen in het water goed kan opvangen.

  Eens in de zoveel tijd kun je de filter in de ‘backwash’ positie zetten waardoor het zand vanzelf schoon gespoeld wordt. Dit type pomp is vooral geschikt voor de wat grotere opbouw- en inbouw zwembaden. Het zand in de filter moet een keer om de drie jaar vervangen worden.

  Waar op letten bij aanschaf van een intex filterpomp?

  Bij aanschaf van een pomp kun je op de volgende zaken letten: de capaciteit van de pomp tegenover uw waterinhoud en daarbij de diameter van de aansluiting en de plaats waar de pomp komt te staan. Groter is niet altijd beter, te groot is zelf onmogelijk. Vraag het ons.

 • Zwembad Chemicalien

  Zwemwater en jacuzzi chemicaliën zijn essentieel om uw water schoon en gezond te houden. Het kraanwater waarmee u het zwembad en spa heeft gevuld, blijft helaas niet zo helder en betrouwbaar als het was. Als u het water niet behandelt, zal het snel vervuilen en/of groen worden en er kunnen ziektekiemen ontstaan. Met de Interline pool waterbehandeling products kunt u uw zwembadwater en jacuzzi spa water in goede conditie houden. U hoeft niet veel moeite te doen om een mooi resultaat te bereiken. Waarschuwing: Voorkom dat kinderen in aanraking kunnen komen met de chemicaliën. Neem altijd de aanwijzingen op de verpakking in acht. Meng nooit twee verschillende merken of soorten chemicaliën.

 • Zwembad Onderhoud

  Houdt uw Intex zwembad in goede conditie met onze onderhoud artikelen. O.a. zwembad desinfectie artikelen, zuigers, borstels, schepnetten, watertesters en filters. Dit van de merken Intex, Bestway en Interlinepool.

  Alles wat je nodig hebt om het zwembad schoon, hygiënisch en gezond te houden. Het is belangrijk voor de gezondheid dat het zwembad goed onderhouden wordt

 • Zwembad Accessoires

  Zwembad accessoires van Intex, Bestway en Interline Pool. Van afdekzeil voor bescherming, noppenfolie, zomerafdekking voor isolatie,tot vrolijke zwembadverlichting en heerlijke relax drijfstoelen. Tuinzwembad.com heeft het allemaal. 

  Alles wat je nodig hebt om het zwembad schoon, hygiënisch en gezond te houden. Het is belangrijk voor de gezondheid dat het zwembad goed onderhouden wordt.

  Overzicht alle zwembad accessoires voor uw zwembad. O.a. afdekzeilen, ladders en adapters. Bekijk alle Intex, Bestway en Interline Pool accessoires, laagste prijs.

  Tuinzwembad.com Eerlijk Advies, Laagste Prijs

 • Zwembad Trap

  Onze Intex zwembad ladder zorgt ervoor dat u en uw kinderen eenvoudig in en uit de Easyset Pool en Framepool zwembad kunnen klimmen. Dankzij de zwembad trap hoeven uw kinderen niet over de rand van het zwembad te klimmen waardoor het zwembad minder te lijden heeft. Deze zwembad trapjes zijn zeer stabiel, dit komt door het stevige stalen frame en de degelijke dikke plastic treden. Al deze zwembadladders zijn voorzien van antislip voor extra grip en dus veiligheid. Deze Intex zwembad ladders zijn geschikt voor alle soorten tuin zwembaden en in verschillende hoogten leverbaar.

 • Zwembad Robot

  Te gebruiken voor op- en inbouw zwembaden Een bodemzuiger zuigt moeiteloos alg, zand, blad of ander vuil uit uw zwemwater. Op deze manier gaat het schoonhouden van uw zwembad automatisch. Wij hebben zelfs zwembad bodemzuigers in het assortiment die uw zwembadwanden schoon maken!

 • Zwembad Alarm

  Door mogelijke ongelukken met kinderen en dieren bij een zwembad is Frankrijk het eerste Europese land, die bij wet verplicht het zwembad te beveiligen. Hiervoor heeft men normen opgesteld, waar men aan moet voldoen. Deze veiligheidsmaatregels zijn bv een muur, hek of alarm. De vraag naar alarmapparatuur, (wat een goedkoop alternatief is voor een muur bouwen), neemt daarom enorm toe. Ook in Nederland is men bewust van de gevaren, maar is hier nog niet verplicht

 • Zwembad Fun

  Op zoek naar leuke zwembad speelgoed, verlichting of lekker drijfstoel kopen? Wij leveren diverse zwembad fun artikelen om het nog leuker te maken. Ons zwembad producten zijn zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. Relax lekker in onze drijf lounge stoel en heb het zwembad mooi verlicht in de avond als u nog lekker buiten zit.

 • Sport en Fitness

  Bekijk al onze thuis fitness, sport en gezondheidsproducten op www.fitgear.nl

Actieve filters