Spa Whirlpool Jacuzzi

Comfortabele opblaasbare bubbelbaden spa en jacuzzi met krachtige air-jets. Wij hebben de meeste keuze opblaas spa's, whirlpool en Jacuzzi Wij leveren tijdelijk alleen Intex Pure Spa whirlpools die NVWA zijn goedgekeurd volgens strengste regelgeving. Deze Intex opblaas Spa's worden veel verkocht, want deze zijn eenvoudig te installeren en hebben...

Comfortabele opblaasbare bubbelbaden spa en jacuzzi met krachtige air-jets. Wij hebben de meeste keuze opblaas spa's, whirlpool en Jacuzzi Wij leveren tijdelijk alleen Intex Pure Spa whirlpools die NVWA zijn goedgekeurd volgens strengste regelgeving. Deze Intex opblaas Spa's worden veel verkocht, want deze zijn eenvoudig te installeren en hebben een krachtige motoren. De temperatuur is instelbaar op het digitale controlepaneel tot wel 42 graden. deze bubbelbaden zijn overal geïsoleerd tegen warmteverlies en zijn beveiligd voor kinderen. LET OP: De Easy Whirlpools, G Spa, M Spa, Lay-Z-Spa, Lay-Z-spa Premium, en Bestway Relax-N-Bubble hebben wij nu niet op voorraad tot dat deze een NVWA veiligheidskeuring hebben doorstaan.

Meer

Spa Whirlpool Jacuzzi Er zijn 54 producten

Subcategorieën

 • Opblaas Spa

  Opblaasbaar bubbelbad is een prachtig product waarvan elk gezin kan genieten in de eigen tuin. De opblaasbare bubbelbaden staan in een paar minuten en kunnen verwarmd worden tot 42 graden Celsius. Hieronder vindt u ons assortiment van veilige opblaasbare Intex PureSpa bubbelbaden die geschikt zijn voor 4 personen. Let op, Intex bubbelbaden zijn de enige veilige Spa's op de markt die aan de NVWA richtlijnen voldoen. Lay-z-spa, M spa, G-spa zijn niet veilig, pas op met uw aanschaf.

 • Spa Accessoires

  Bubbelbad accessoires van diverse merken


  Bubbelbad accessoires van Intex, Bestway en Interline. Bekijk alle bubbelbad accessoires voor de Lay Z Spa en voor de Purespa. Voor de verschillende bubbelbaden zijn ook allemaal verschillende toebehoren beschikbaar.

  Accessoires voor bubbelbaden


  Accessoires voor opblaasbare bubbelbaden vind u in onze shop. Hoofdsteunen, geurtjes, zitjes, filters etc. Nieuw is de Intex automatische stofzuiger. Ideaal om uw bubbelbad mee schoon te maken! Bekijk alle accessoires voor opblaasbare bubbelbaden.

per pagina
Toont 1 - 20 van de 54 items
Toont 1 - 20 van de 54 items