Intex Spa

Opblaasbare spa van Intex

Comfortabele opblaasbare bubbelbaden spa's met krachtige air-jets. Wij hebben de meeste keuze opblaas spa's, whirlpool bubbelbaden. Wij leveren tijdelijk alleen Intex Pure Spa. Deze Intex opblaas Spa's worden veel verkocht, want deze zijn eenvoudig te installeren en hebben een krachtige motoren. De temperatuur is instelbaar op het digitale controlepaneel tot wel 42 graden. deze bubbelbaden zijn overal geïsoleerd tegen warmteverlies en zijn beveiligd voor kinderen.

Met een Intex spa haal je een A-merk bubbelbad in huis, de ideale upgrade voor jouw tuin. Tientallen verwarmde bubbeljets zorgen voor een heerlijke massage en houden het water comfortabel warm. De temperatuur regel je eenvoudig zelf vanuit de opblaasbare spa. Dankzij het Fiber-Tech materiaal en de ingebouwde waterontharder gaat de spa extra lang mee. De opblaas spa vormt een combinatie van ultiem comfort en optimaal gebruiksgemak.

Als specialist in opblaasbare producten heeft Intex een naam hoog te houden. Dat blijkt onder andere als we kijken naar de Intex opblaasbare spa's. Deze zijn extreem sterk uitgevoerd. Als de SPA volledig opgeblazen is, is het verschil met een niet-opblaasbare spa nauwelijks merkbaar. Dit in tegenstelling tot veel andere opblaasbare spa die indeuken bij het zitten op de rand. Het 'geheim' hiervan is de glasvezel techniek waarmee Intex vanaf 2013 veel nieuwe producten voorziet. Alle Intex spa zijn hiervan voorzien. Duizenden glasvezeldraden in het opblaasmateriaal zorgen voor een zeer hoge mate van stabiliteit en duurzaamheid.

Soorten opblaasbare spa's

In het 2015 seizoen heeft intex 3 soorten opblaasbare spa. De Intex PureSpa 'Bubble Therapy' is een spa die voorzien is van 120 openingen in de bodem waar bubbels uit komen. De klassieke bubbelspa dus. Dit model is verkrijgbaar in een ronde en vierkante vorm. De tweede soort, de Intex PureSpa 'Jet Massage' is een spa die voorzien is van 4 jetstralen. Het water spuit met kracht in de spa wat een heerlijk masserend effect heeft. Dit model is verkrijgbaar zonder of met zoutwatersysteem. Een zoutwatersysteem heeft dezelfde werking als chloor dus. Ideaal, omdat het dan niet nodig is chloor in het water te doen. De derde soort, de Intex Jet & Bubble Deluxe is het paradepaardje van Intex. Deze spa is voorzien van zowel het bubbelsysteem alsook de jetstralen. Daarnaast is deze spa standaard uitgerust met het zoutwatersysteem en een hardwatersysteem. (deze laatste reguleert de hardheid van het water)

Subcategorieën

 • Opblaas Spa

  Intex opblaasbare SPA's zijn de meest luxe modellen die verkrijgbaar zijn in de markt. Koop uw Intex opblaasbare SPA online bij Intex dealer Tuinzwembad.com

  Unieke constructie, hoge kwaliteit en voorzien van de nieuwste technieken. 

  Opblaasbaar bubbelbad is een prachtig product waarvan elk gezin kan genieten in de eigen tuin. De opblaasbare bubbelbaden staan in een paar minuten en kunnen verwarmd worden tot 42 graden Celsius. Hieronder vindt u ons assortiment van veilige opblaasbare Intex PureSpa bubbelbaden die geschikt zijn voor 4 personen. Let op, Intex bubbelbaden zijn de enige veilige Spa's op de markt die aan de NVWA richtlijnen voldoen. Vele type Lay-z-spa, M spa, G-spa zijn niet veilig bevonden, pas op met uw aanschaf.

  -

  Welke opblaasbare bubbelbaden zijn er van het merk Intex

  Intex beschikt over  verschillende opblaasbare bubbelbaden:
  - Meerdere modellen Intex Pure Bubbel Spa
  - Meerdere modellen Intex Pure Spa Deluxe jet en bubbel combi. 

  Elk opblaasbaar bubbelbad van intex is zijn er voor 4 en 6 personen en beschikken allemaal over een waterontharder en de bekende fiber tech technologie. Maar wat maakt de verschillend dan tussen de intex opblaasbare bubbelbaden. Hieronder zullen we dan de opblaasbare bubbelbaden van intex vergelijken.

  -

  Intex Pure Spa bubbel

  De Intex Pure Spa is een opblaasbare spa die geschikt is voor 4 personen. De opblaasbare pure spa intex beschikt over 120 sterke massage bubbels en heeft een geintergreerde waterontharder. De Intex Pure Spa is er in 2 verschillende vormen te verkrijgen namelijk rond en octagon(achthoekig). De octagon versie bied ten opzichte van de ronde versie nog meer comfort als u er met meerdere personen in de opblaasbare spa bevind. De intex pure spa is voorzien van de Fiber-Tech technologie, hierdoor wordt de opblaasrand ondersteund door duizende verticale fiber draden waardoor de rand wel meerdere personen tegelijk kan dragen.

  -

  Intex Pure Spa Deluxe

  De Intex Pure Spa Deluxe is het meest complete opblaasbaar bubbelbad wat je maar kan vinden op deze opblaasbare bubbelbaden markt. Een Intex Pure Spa Deluxe bubbelbad heeft namelijk 120 krachtige massage bubbels en 4 krachtige jets. Dit opblaasbaar bubbelbad is dus een combinatie van de Intex Pure Spa en de Intex Pure spa Jet. De Intex Pure Spa Deluxe is tevens ook nog voorzien van een waterontharder en een zoutwatersysteem. Deze combinatie van hoge comfort en toepassing van de nieuwste technieken in 1 opblaasbaar bubbelbad maakt deze Intex spa wel een topper onder de opblaasbare bubbelbaden. De Intex Pure Spa Deluxe is verkrijgbaar in een ronde vorm of een octagon(achthoekig) vorm verkrijgbaar en heeft een mooie zwarte/antraciete kleur. Deze versie van de intex spa is ook geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt ook over de fiber tech technologie.

  -

  Intex Pure Spa Deluxe

  Bubbelbad structuur: (Fiber-Tech technology)
  De bubbelbad structuur die een Intex pure spa gebruikt is de fiber tech technologie. Deze technologie is gepatenteerd en speciaal ontworpen door het bedrijf intex. De Fiber-Tech technologie bestaat uit honderdduizenden zeer sterke fiberdraden die verticaal in de wand zijn bevestigd voor top stabiliteit en comfortheid. Bij een normaal opblaasbaar bubbelbad zou niet op de rand van het bubbelbad kunnen zitten zonder dat hij inzakt maar bij een Intex Pure spa is dit wel mogelijk.

  -

  Fiber TechNormale SpaIntex Pure Spa | Fiber Tech

  Materiaal gebruik:
  Het PVC van een Intex Pure Spa bestaat uit 3 lagen, 2 lagen PVC en 1 laag polyester die zorgt dat alles goed bij elkaar houdt. De gehele dikte bij elkaar is 0,7 mm dik gelamineerd PVC waardoor het zeer degelijk en sterk materiaal is.

  -

  Waterontharder

  Elke Intex Pure Spa is voorzien van een waterontharder. Deze waterontharder zorgt ervoor dat het kalk wat in het water van uw spa zit drastisch wordt verminderd. Doordat het verminderd wordt creeer je automatisch zachter water en zal uw huid hierdoor ook zachter aanvoelen. Als er weinig/geen kalk meer in uw water zit wordt de apparatuur en de leidingen in de Intex Pure Spa ook niet aangestast en belemmert dit ook niet de waterstroom.

  Er zit in alle spa's een waterontharder om verkalking te voorkomen. 

  -

  Zoutwatersysteem

  Het zoutwatersysteem van het opblaasbaar bubbelbad Intex Pure Spa is een uitkomst voor het onderhoud van uw opblaasbaar bubbelbad. U hoeft met een zoutwatersysteem slechts ... KG toe te voegen en dan bent u helemaal klaar met het onderhoud van uw water. Zoals u hieronder de foto ziet wordt het zout door het zoutwatersysteem automatisch omgezet in chloor. Zo heeft u dus altijd de perfecte hoeveelheid chloor in uw opblaasbaar bubbelbad Intex Pure Spa zitten.

  -

  Kenmerken van de Intex Pure Spa

  -

  Een Pure Spa van Intex bied ruimte voor 4 personen.
  Voor 4 personen | Intex Pure Spa

  -

  Eenvoudige bediening

  Het bedieningspaneel van de Intex Pure Spa is eenvoudig te bedienen. U kunt hiermee de bubbels/jets aan en uit zetten, de temperatuur regelen en het bubbelbad uit/aan zetten.
  Bedieningspaneel | Intex Pure Spa

  -

  Verplaatsbaar en op te bergen

  De Intex Pure Spa's zijn eenvoudig te verplaatsen dankzij de handvaten aan de buitenkant van de spa. Ook is de spa op te bergen in de bijgeleverde opbergtas.
  Handvaten | Intex Pure SpaOpbergtas | Intex Pure Spa

  -

  Veiligheid

  Het deksel van de Pure Spa is voorzien van clips waarmee het deksel vast wordt gezet. Deze clips zijn voorzien van sloten zodat kinderen niet zelf de spa kunnen betreden.
  Clips | Intex Pure Spa

  -

  Minimaal warmteverlies

  De Pure Spa van Intex is voorzien van een dik deksel om warmteverlies te minimaliseren. Tevens wordt er een speciaal grondzeil bijgeleverd om warmteverlies via de bodem te minimaliseren.
  Spa Deksel | Intex Pure SpaGrondzeil | Intex Pure Spa

  -

  Eenvoudig te onderhouden

  Alle Intex Pure Spa's worden geleverd met een chloor drijver. Het filter is eenvoudig te vervangen, hierdoor houdt u uw water goed schoon.

 • Spa Accessoires

  Bubbelbad accessoires 

  Bubbelbad accessoires van Intex, Bestway en Interline. Bekijk alle bubbelbad accessoires voor alle type opblaas bubbelbaden en spa's. Voor de verschillende bubbelbaden zijn er verschillende toebehoren beschikbaar.

  -

  Accessoires voor bubbelbaden

  Accessoires voor opblaasbare bubbelbaden vind u in onze shop. Hoofdsteunen, geurtjes, zitjes, filters etc. Nieuw is de Intex automatische stofzuiger. Ideaal om uw bubbelbad mee schoon te maken! Bekijk alle accessoires voor opblaasbare bubbelbaden.

  Er zijn er diverse beschikbaar, zoals comfort- en handige onderhoudsproducten. Bekijk alle opblaasbare spa accessoires hieronder en shop de accessoires die bijdragen aan jouw ideale spa beleving. Kies eerst het merk van je spa, en daarna het soort product waar je naar op zoek bent. Of kies eerst de productsoort waar je naar op zoek bent, en maak vervolgens de inschatting of een product geschikt is voor jouw merk en type opblaasbare spa.

  Accessoires voor een bubbelbad zijn leuke en comfort verhogende producten die het nog aangenamer maken om in je eigen opblaasbaar bubbelbad te zitten. De bubbelbad accessoires zijn er in vele verschillende versies zoals een handige hoofdsteun die je hoofd en nek ondersteunen tijdens het relaxen in je eigen opblaasbare spa. Zo zijn er ook nog bubbelbad geuren beschikbaar die je kunt toevoegen aan je eigen bubbelbad waardoor je tijdens het bubbelen nog meer kunt ontspannen wegens de geuren extra actief worden wanneer de bubbels aan staan. Hierdoor creëer je en nog ontspannende sfeer voor jezelf en kom je helemaal tot rust.

 • Spa Filters

  Filtercartridges voor alle merken Spa opblaasbare jacuzzi's. Deze filtercartridges plaats je in de filterpomp waar ze vervolgens al het vuil uit het water filteren.

  Elke opblaasbare spa is voorzien van een ingebouwde cartridge filterpomp. Dit filtersysteem pompt het water rond terwijl alle viezigheid uit het water wordt gefilterd. Het vuil blijft achter in deze cartridge, een filter die u kunt schoonspoelen en vervangen. Deze filtercartridge dient u regelmatig te controleren, reinigen en vervangen, zodat het filtersysteem optimaal zijn werk kan blijven doen.

  Bekijk hieronder de spa filters van het alle merken. Na een tijdje moet uw filter van uw spa vervangen. Een spa filter zuivert het water doordat deze vuil en bacteriën opvangt. Op die manier voorkomt u dat er allerlei bacteriën je spa binnendringen. Bacteriën houden namelijk van warme plekken, dus de hoge temperatuur van het water trekt veel bacteriën aan. Het is daarom belangrijk om filters op tijd te vervangen voor een goede filtratie.

  De filters houden het water van uw Spa schoon.
  Regelmatig dient u de filters van uw Spa te controleren op vervuiling en te vervangen.
  Ons advies is om dit elke 2-3 weken te doen. Afhankelijk van het gebruik van uw Spa.

 • Spa onderhoud

  Basisregels voor spa onderhoud

  Het onderhoud van een spa lijkt misschien een flinke last voor je zijn. Het water wil maar niet helder worden, of het water zit vol zwevende viezigheden. Toch hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn. Hieronder vind je de basisregels en het meest gebruikte 5-stappenplan, maar ook een makkelijkere (en eigenlijk betere) onderhoudsmethode.

  Voor sommigen klinkt het misschien als gesneden koek, maar is de basis niet in orde? Dan is een gezonde, optimale waterkwaliteit niet te garanderen.

  1. Ververs het water

  Ververs het water minimaal 1 keer in de 3-4 maanden. Dit is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet afhankelijk van hoe vaak je gebruik maakt van het water in de spa . Water dat lang staat kan de neiging hebben om muf te worden. Bovendien zit het water na verloop van tijd vol met dode bacteriën en uitgewerkte chemicaliën. Lekker verversen dus.

  2. Vervang de filter

  Reinig de filter cartridge 1 keer in de week. Dit kan bijvoorbeeld perfect met Filter Cleaner en een filter kammetje. Na verloop van tijd is een filter niet meer te reinigen. Deze zit dan vol vetten en oliën, welke invloed hebben op de waterbalans. Vervang een filter dan gewoon. Bij normaal gebruik verbruik je minimaal (afhankelijk van de filter) zo'n 4 tot 6 filters per jaar.

  3. Let op met zwemkleding en verzorgingsproducten

  Het beste is om, voorafgaand aan het gebruik van je spa, even te douchen. Je gebruikt wellicht haarlak, gel, make-up of bodylotions. Deze kunnen de waterbalans ernstig aantasten. Echter is de grootste boosdoener is vaak zwemkleding. Zwemkleding zit vaak nog vol wasmiddel en wasverzachters. Spoel zwemkleding daarom goed uit voordat je het gebruikt in de spa.

  4. Reinig de leidingen

  Het wordt vaak vergeten, maar ook de leidingen van de spa hebben zo nu en dan een reinigingsbeurt nodig. Wij adviseren om dit samen te doen met het vervangen van het water. Zo sla je twee vliegen in een klap.

  Wateronderhoud van de spa 

  Voor schoon, helder en veilig water is het belangrijk dat je de schadelijke bacteriën in het water uitschakelt. Dit wordt 'desinfecteren' genoemd. In 9 van de 10 gevallen gebeurt dit nog steeds met chloor. Hieronder vind je de benodigdheden en het 5-stappenplan voor deze desinfectiemethode. Het kan echter een stuk makkelijker en effectiever met AquaFinesse. Scroll verder voor deze desinfectiemethode.

  Desinfecteren met Zout

  Benodigdheden:

  • Teststrips
  • pH minus / pH plus
  • Zout (speciaal voor spa's)

  Uw machine regelt zelf het omzetten van het zout, u hoeft verder niet veel te doen. 

  Desinfecteren met chloor

  Benodigdheden:

  • Teststrips
  • pH minus / pH plus
  • Chloorshock (poeder)
  • Chloortabletjes
  • Chloordrijvertje

  Stap 1: pH-waarde controleren
  Controleer, met een teststrip, altijd éérst de pH-waarde. Deze moet minimaal zitten tussen 6.8 en 7.8 pH (ideaal = 7,2). Breng de Ph waarde op peil met Ph- of Ph+.

  Stap 2: Chloorniveau op peil brengen
  Breng vervolgens het chloorniveau op peil met chloorshock. Voor elke 1000 ltr (1m3) dien je 10ml chloorshock toe te voegen.

  Stap 3: Chloorgehalte op peil houden
  Vervolgens houd je met chloortabletjes het chloorgehalte op peil. Met een chloor drijver kun je de chloorafgifte regelen. De ideale chloorwaarde is zo'n 1,5 tot 2 ppm, maar mag schommelen tussen 1 en 2,5 ppm.

  Stap 4: Regelmatig testen
  Test met de teststrips regelmatig (minimaal 2 keer per week) de pH en het chloorgehalte.

  Stap 5: Meten is weten
  Voeg op basis van je meetresultaten de juiste chemicaliën (pH en/of chloor) toe. Overdosering kan bijvoorbeeld leiden tot schuimvorming en/of melkachtig water.

Actieve filters