Intex Spa

Opblaasbare spa van Intex

Comfortabele opblaasbare bubbelbaden spa's met krachtige air-jets. Wij hebben de meeste keuze opblaas spa's, whirlpool bubbelbaden. Wij leveren tijdelijk alleen Intex Pure Spa. Deze Intex opblaas Spa's worden veel verkocht, want deze zijn eenvoudig te installeren en hebben een krachtige motoren. De temperatuur is instelbaar op het digitale controlepaneel tot wel 42 graden. deze bubbelbaden zijn overal geïsoleerd tegen warmteverlies en zijn beveiligd voor kinderen.

Met een Intex spa haal je een A-merk bubbelbad in huis, de ideale upgrade voor jouw tuin. 

Subcategorieën

 • Opblaas Spa

  Intex opblaasbare SPA's zijn de meest luxe modellen die verkrijgbaar zijn in de markt. Koop uw Intex opblaasbare SPA online bij Intex dealer Tuinzwembad.com

 • Spa Accessoires

  Bubbelbad accessoires 

  Bubbelbad accessoires van Intex, Bestway en Interline. Bekijk alle bubbelbad accessoires voor alle type opblaas bubbelbaden en spa's. Voor de verschillende bubbelbaden zijn er verschillende toebehoren beschikbaar.

 • Spa Filters

  Filtercartridges voor alle merken Spa opblaasbare jacuzzi's. Deze filtercartridges plaats je in de filterpomp waar ze vervolgens al het vuil uit het water filteren.

 • Spa onderhoud

  Basisregels voor spa onderhoud

  Het onderhoud van een spa lijkt misschien een flinke last voor je zijn. Het water wil maar niet helder worden, of het water zit vol zwevende viezigheden. Toch hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn. Hieronder vind je de basisregels en het meest gebruikte 5-stappenplan, maar ook een makkelijkere (en eigenlijk betere) onderhoudsmethode.

Actieve filters