Spa Accessoires

Bubbelbad accessoires 

Bubbelbad accessoires van Intex, Bestway en Interline. Bekijk alle bubbelbad accessoires voor alle type opblaas bubbelbaden en spa's. Voor de verschillende bubbelbaden zijn er verschillende toebehoren beschikbaar.

-

Accessoires voor bubbelbaden

Accessoires voor opblaasbare bubbelbaden vind u in onze shop. Hoofdsteunen, geurtjes, zitjes, filters etc. Nieuw is de Intex automatische stofzuiger. Ideaal om uw bubbelbad mee schoon te maken! Bekijk alle accessoires voor opblaasbare bubbelbaden.

Er zijn er diverse beschikbaar, zoals comfort- en handige onderhoudsproducten. Bekijk alle opblaasbare spa accessoires hieronder en shop de accessoires die bijdragen aan jouw ideale spa beleving. Kies eerst het merk van je spa, en daarna het soort product waar je naar op zoek bent. Of kies eerst de productsoort waar je naar op zoek bent, en maak vervolgens de inschatting of een product geschikt is voor jouw merk en type opblaasbare spa.

Accessoires voor een bubbelbad zijn leuke en comfort verhogende producten die het nog aangenamer maken om in je eigen opblaasbaar bubbelbad te zitten. De bubbelbad accessoires zijn er in vele verschillende versies zoals een handige hoofdsteun die je hoofd en nek ondersteunen tijdens het relaxen in je eigen opblaasbare spa. Zo zijn er ook nog bubbelbad geuren beschikbaar die je kunt toevoegen aan je eigen bubbelbad waardoor je tijdens het bubbelen nog meer kunt ontspannen wegens de geuren extra actief worden wanneer de bubbels aan staan. Hierdoor creëer je en nog ontspannende sfeer voor jezelf en kom je helemaal tot rust.

Intex Pure spa accessoires, spa opblaasbare bubbelbaden

Er zijn 52 producten.

Item 1-24 van 52 in totaal item(s)

Actieve filters