Spa Filters

Filtercartridges voor alle merken Spa opblaasbare jacuzzi's. Deze filtercartridges plaats je in de filterpomp waar ze vervolgens al het vuil uit het water filteren.

Elke opblaasbare spa is voorzien van een ingebouwde cartridge filterpomp. Dit filtersysteem pompt het water rond terwijl alle viezigheid uit het water wordt gefilterd. Het vuil blijft achter in deze cartridge, een filter die u kunt schoonspoelen en vervangen. Deze filtercartridge dient u regelmatig te controleren, reinigen en vervangen, zodat het filtersysteem optimaal zijn werk kan blijven doen.

Bekijk hieronder de spa filters van het alle merken. Na een tijdje moet uw filter van uw spa vervangen. Een spa filter zuivert het water doordat deze vuil en bacteriën opvangt. Op die manier voorkomt u dat er allerlei bacteriën je spa binnendringen. Bacteriën houden namelijk van warme plekken, dus de hoge temperatuur van het water trekt veel bacteriën aan. Het is daarom belangrijk om filters op tijd te vervangen voor een goede filtratie.

De filters houden het water van uw Spa schoon.
Regelmatig dient u de filters van uw Spa te controleren op vervuiling en te vervangen.
Ons advies is om dit elke 2-3 weken te doen. Afhankelijk van het gebruik van uw Spa.

Filtercartridges Spa opblaasbare whirlpool. filterpomp water filteren

Actieve filters