Zwembaden

Een tuin zwembad kopen? Dan bent u bij Tuinzwembad.com op het juiste adres. Wij verkopen al sinds 2005 Intex en Bestway zwembaden en bieden een uitgebreid assortiment voor de laagste prijs. Intex en Bestway zwembaden zijn marktlijders in bovengrondse zwembad. Deze zwembad kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en de lage kosten. Deze opzet zwembad...

Een tuin zwembad kopen? Dan bent u bij Tuinzwembad.com op het juiste adres. Wij verkopen al sinds 2005 Intex en Bestway zwembaden en bieden een uitgebreid assortiment voor de laagste prijs. Intex en Bestway zwembaden zijn marktlijders in bovengrondse zwembad. Deze zwembad kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en de lage kosten. Deze opzet zwembaden zijn eenvoudig op te zetten en zeer duurzaam door het gebruik van hoogwaardig PVC. Omdat een deze zwembaden zo eenvoudig op te zetten zijn, bent u vaak op de dag als waarop u uw zwembad in huis heeft al aan het zwemmen.

NIEUWSTE Zwembaden in de markt zijn de Intex Prism Frame zwembaden.

De Prism Frame zwembaden onlangs verder vernieuwd en zijn deze nu uitgevoerd in een mooi design in een subtiele lichtblauwe kleur. Het Prism Frame komt in vele verschillenden maten en hoogte en is ruim genoeg voor het hele gezin. Prism Frame Pool is niet alleen in rond en rechthoek, maar nu ook vierkant. Het stevige metalen frame maakt het zwembad geschikt voor jarenlang zwembadplezier.

Meer

Zwembaden Er zijn geen producten in deze categorie.