Intex Easy Set Pool 549 x 122 cm zwembad met pomp

Nieuw product

Intex Easy Set Pool 549 x 122 cm zwembad 

Grote Intex Easy Set 549 x 122 cm zwembad, echt zwembad formaat, snel opgezet, makkelijk in gebruik en veel zwem plezier! Deze stevige opblaas zwembaden zijn van 3 tough liner gemaakt, dus kan tegen een stootje.

Meer details

399,00 € incl. btw

Meer informatie

Intex Easy Set Pool 549 x 122 cm zwembad 

De Intex Easy Set Pool is he zwembad waardoor al duizenden gezinnen heerlijke warme zomerdagen hebben beleefd in hun achtertuin! Waarom nog uw auto pakken voor het zwembad of het strand, als u dezelfde verkoeling en kwaliteit bij u thuis kunt krijgen? Het zwembad is eenvoudig te onderhouden, makkelijk te monteren en leuk om te bezitten. Het zwembad is zo groot dat het hele gezin er gebruik van kan maken. U kunt heerlijk relaxen op uw luchtbed, en de kinderen hebben meer dan genoeg ruimte om er in te spelen. Het grote voordeel van dit zwembad is dat het zeer eenvoudig op te zetten is. Binnen maximaal 30 minuten is het gebruiksklaar!

Geen enkel ander bedrijf is zo kundig in het ontwerpen en uitvoeren van deze zwembaden als Intex. De ervaring leert, dat u bij ons blijft terugkomen.

Kenmerken
 • Sterke Liner: 3-laags PVC met gerasterde polyester tussenlaag
 • 38 mm aansluitingen voor filterpomp
 • Al binnen 30 minuten klaar om te vullen!
Formaat & Gewicht
 • 549 cm doorsnee, 122 cm hoog
 • Capaciteit 20.647 liter
 • Gewicht: 66,4 kg
 • Verpakking: 111 x 54 x 52 cm
Inhoud verpakking
 • Ronde zwembadliner
 • Afdichtdoppen en leegloopventiel
 • Intex cartridgefilterpomp 5,7 m3
 • Veiligheidsladder, grondzeil, afdekzeil

 

Easy Set voor iedereen geschikt

Voor een Easy Set zwembad betaalt u nooit te veel. Daarbij is het gebruiksgemak bij deze modellen het grootst van alle Intex zwembaden. Dit maakt de Easy Sets toegankelijk voor iedereen. Alle Easy Set zwembaden beschikken over de juiste aansluitingen voor een eventuele filterpomp. Voor het opblazen van de luchtring gebruikt u het extra grote luchtventiel. Dit ventiel is voorzien van een terugslagklepje, zodat de lucht die ontsnapt bij het sluiten van het ventiel geminimaliseerd wordt. De materiaaldikte van de luchtring is 0,36 mm.


 

Materiaal voorzien van 3 sterktelagen

Het materiaal van de Easy Set zwembaden is zeer sterk. Dat is ook nodig voor de enorme hoeveelheid water die in het zwembad zit. De liner bestaat uit drie lagen, waarvan de middelste een ruitmotief bevat. Dit maakt het geheel van de liner zeer sterk. Het zwembad kan op deze manier tegen een stootje!

De dikte van de liner is op de bodem 0,50 mm en bij de zijwand 0,58 mm. Het materiaal is niet alleen bestand tegen benzine, olie en zout water, maar vooral ook tegen slijtage en zonlicht!

Cartridge filterpomp 5,7 m3 per uur

Bij dit Easy Set zwembad kan een cartridge filterpomp (formaat: groot) meegeleverd worden. Het is belangrijk dat de filterpomp onder het waterniveau wordt geplaatst. In de pomp stroomt het water door een fijnmazig filter. Alle vuiltjes die groter zijn dan het filter blijven achter en worden zo uit het water gefilterd.

Het is wel raadzaam om een aantal losse zwembadfilters (type A) bij te bestellen. Een cartridge gaat ongeveer 2 weken mee.


 

Inclusief grondzeil, afdekzeil en ladder


Dit Easy Set zwembad wordt zeer compleet geleverd. Dat wil zeggen dat het grondzeil, het afdekzeil en een bijpassende zwembadtrap in het pakket zitten. De trap is een veiligheidstrap, aan een zijde kunnen de treden omhoog geklapt worden. Met het grondzeil wordt de onderzijde van het zwembad beschermd (hier komt het meeste gewicht op). Het afdekzeil kan met het randkoord eenvoudig aan het zwembad worden vastgemaakt.


Stabiliteit zonder ondersteuning voor optimaal zwemplezier


De gepatenteerde Easy Set zwembaden zijn zo vormgegeven, dat de zwembaden zo stabiel mogelijk zijn, zonder dat ze nog extra worden ondersteund door storende metalen steunen.


Binnen 30 minuten klaar om te vullen


Het opzetten van het Easy Set zwembad Ø 549 cm is zeer gemakkelijk, u heeft daar niet meer dan 30 minuten voor nodig. De opblaasbare rand blaast u vol met lucht. U kunt dan direct beginnen met vullen. Door de opblaasrand gaat het zwembad vanzelf rechtop staan naarmate er meer water in het zwembad loopt. Ons advies is om aan het einde van het zwembadseizoen uw Easy Set zwembad af te breken, aangezien deze niet winterhard is. Het afbreken van dit zwembad gaat net zo eenvoudig als het opzetten: Sluit uw tuinslang aan op het meegeleverde leegloopventiel om het water weg te laten lopen. Hierna kunt u het zwembad eventueel schoonmaken en goed laten drogen. Vervolgens kunt u het zwembad volgens instructies opbergen.

1. Bepaal de plaats waar het zwembad moet komen te staan 
2. Blaas de rand van het zwembad vol met lucht 
3. Uw Intex Easy Set zwembad is nu klaar om gevuld te worden. Door het vullen neemt het zwembad zijn definitieve vorm aan.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Intex Easy Set Pool 549 x 122 cm zwembad met pomp

Intex Easy Set Pool 549 x 122 cm zwembad met pomp

Intex Easy Set Pool 549 x 122 cm zwembad 

Grote Intex Easy Set 549 x 122 cm zwembad, echt zwembad formaat, snel opgezet, makkelijk in gebruik en veel zwem plezier! Deze stevige opblaas zwembaden zijn van 3 tough liner gemaakt, dus kan tegen een stootje.