Intex Prism Ultra Frame Pool 488 x 244 cm rectangle
search
  • Intex Prism Ultra Frame Pool 488 x 244 cm rectangle
  • Intex Prism Ultra Frame Pool 488 x 244 cm rectangle

Intex Prism Ultra Frame Pool 488 x 244 cm rectangle

€ 479,00
Inclusief belasting

INTEX Prism Frame Pool - 488 x 244 x 107 cm zwembad

Dit ultra frame zwembad wordt geleverd met een sterke cartridge filterpomp en een zwembadtrap. Het materiaal is sterk en geschikt voor jarenlang zwemplezier.

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

INTEX Prism Frame Pool - 488 x 244 cm zwembad

NIEUWSTE MODEL GRIJS 

Robuuste kwaliteit van een Prism Frame Pool

Dit zwembad is een Intex Prism Frame Pool en dat is een garantie voor kwaliteit. Het frame van het zwembad is extra stabiel dankzij de ovale buizen. De wanden en bodem van het zwembad bestaan uit 3 lagen. Aan de buitenzijden zitten 2 lagen duurzaam PVC met daartussen een gerasterde laag. Hierdoor is de liner van het zwembad extra sterk. Dankzij het stevige frame en de sterke wanden gaat het zwembad extra lang mee. Zodat u en uw kinderen veel plezier van uw Intex Prism Frame Pool zullen beleven!

Intex prism Frame Pool: Sterke 3-laags wanden

Dit zwembad heeft de beroemde Intex SUPER-THOUGHTM wanden. Deze wanden zijn driedubbelsterk. De liner van deze Intex prism Frame Pool bestaat uit 3 aparte lagen: Een gerasterde polyester binnenlaag met aan beide zijden een dikke en duurzame pvc buiten laag.


Extra stabiel sterk frame

Niet alleen de liner van het zwembad is zeer sterk. Ook het frame van deze Intex prism Frame Pool is extra stevig. Het frame van het zwembad bestaat uit robuuste buizen van gegalvaniseerd staal. Deze zijn niet alleen erg sterk en stabiel, maar roesten ook niet. 

Uitgebreid pakket accessoires bij uw prism Frame Pool

Koopt u een Intex prism Frame Pool, dan koopt u meer dan alleen het zwembad. Bij deze prism Frame Pool krijgt u een uitgebreid pakket met de belangrijkste accessoires die u voor uw zwembad nodig heeft.

Inclusief Intex filterpomp

Een filterpomp is cruciaal voor schoon water in zwembad. Daarom ontvangt u dit zwembad inclusief Intex filterpomp. De geleverde filterpomp heeft een capaciteit van 3407 liter per uur. Dankzij de 12 volt omvormer en de lange snoeren is deze pomp extra veilig. De pomp wordt geleverd met een Type A filtercartridge. 

Inclusief Intex ladder

Daarnaast ontvangt u bij dit zwembad een zwembadtrap. Met deze Intex zwembad ladder kunt u makkelijk het zwembad in en uit klimmen. Deze stabiele zwembadladder is voorzien van treden met anti slip. De zwembadtrap is gemaakt van een hoogwaardig gecoat stalen frame met kunststof treden. De ladder is eenvoudig in elkaar te zetten.

 

Inclusief afdekzeil

Met bijgeleverd afdekzeil voorkomt u dat er vuil en bladeren in het water komen als u het zwembad niet gebruikt. Met touw tegen wegwaaien en kleine gaatjes zodat het water blijft ademen. Daarnaast zorgen de gaten ervoor dat u het afdekzeil ook als het geregend heeft eenvoudig van het zwembad kunt halen.

 

Inclusief grondzeil

Grondzeil voor onder het zwembad ter bescherming van de zwembadbodem en ter voorkoming van modderpoelen rondom het zwembad.

Intex Model 26792GN

Kenmerken:
- Sterke 3-laags PVC liner
- Stabiel frame
- Aansluitingen voor filterpomp
- Luxe afwerking

In de doos:
- Rechthoekige zwembadliner
- Stalen frame van 12 U-vormige zijsteunen
- Intex Cartridge Filterpomp 3,4 m3 / uur
- Zwembadtrap
- Afdekzeil + Grondzeil
- Instructie DVD

Specificaties:
- Afmeting 488 x 244 cm
- Hoogte 107 cm
- Inhoud 10.874 liter
- Gewicht 88,4 kilo

SKU 26792GN
Merk Intex
Model Prism Frame Pool
Geschikt voor Kinderen vanaf 6 jaar
Inclusief grondzeil Ja
Gewicht 87 kg
Capaciteit 10.874 liter
Inclusief afdekzeil Ja
Inclusief pomp Cartridge filterpomp
Formaat zwembad 488 x 244 x 107 cm
Inclusief trap Ja
Afmeting verpakking 59 x 56 x 129 cm
Garantie 1 jaar, 3 maanden op de liner
Zwembad type Opzetzwembad
Type wand 0,58 mm
26792GN
10 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.