Intex Jet Spa Therapy Octagon 6 pers

Nieuw product

6 persoons Intex Pure Spa Jet Massage Octagon 

De Ultieme spa beleving voor 6 personen nu in Octagon achthoek model.

Elk jaar leveren wij de nieuwste modellen

 

 

 

 

Meer details

838,00 € incl. btw

Meer informatie

8 hoek Intex Pure Jet Spa Octagon 6 pers

Deze Intex PureSpa jet massage is een jacuzzi van zeer sterke kwaliteit. De jacuzzi is uitgevoerd met een unieke Fiber-Tech constructie. Deze honderdduizenden fiberdraden zorgen voor ultieme stabiliteit en stevigheid van uw jacuzzi. In opgeblazen toestand kunnen zes personen moeiteloos op de rand de jacuzzi zitten! Als de jacuzzi opgeblazen is, voelt u nauwelijks dat het een opblaasproduct is.

De jacuzzi is voorzien van een krachtig verwarmingselement die tot circa 40 graden kan verwarmen. Afhankelijk van de weersomstandigheden verwarmt de jacuzzi ongeveer 2 graden per uur.

Pure ontspanning met slechts één druk op de knop! Dat is wat de Jacuzzi serie van Intex u biedt. Deze Jacuzzi jet massage is een superieure jacuzzi uitgevoerd met een unieke Fiber-Tech constructie. Deze honderdduizenden fiberdraden zorgen voor ultieme stabiliteit en stevigheid van uw jacuzzi.

Naast het Jet Massage werking is deze jacuzzi ook voorzien van een hardwatersysteem. De zijwanden zijn voorzien van de Intex Durabeam techniek. Dat geeft de Intex jacuzzi een verbluffend sterke zijwand. Op bij het zitten op de rand van de jacuzzi geeft deze nauwelijks mee.

De jacuzzi is vervaardigd uit 0.84 mm dik gelamineerd PVC en heeft een diameter van 218 cm. Met een hoogte van 71 cm en een capaciteit van 1.098 liter heeft deze jacuzzi plaats voor zes volwassenen. U kunt de Jet jacuzzi makkelijk bedienen dankzij het geavanceerde bedieningspaneel. De Jacuzzi jet massage is voorzien van vier ingebouwde krachtige jetstralers die zorgen voor een ontspannen massage. De watertemperatuur stelt u door de ingebouwde verwarming eenvoudig in tussen de 20 °C en 40 °C.

Bij de opblaasbare jacuzzi zijn diverse extra producten leverbaar. 

 

Specificaties:

Merk Intex
Model PureSpa Jet Massage
Geschikt voor 6 volwassenen
Inclusief grondzeil ja
Gewicht 74 kilogram
Capaciteit 1.098 liter
Inclusief afdekzeil ja
Inclusief pomp ja
Formaat zwembad diameter 218 cm
Afmetingen (LxBxH) diameter 218 cm / hoogte 71 cm
Afmeting verpakking 68.3 x 51.1 x 110.5 cm
Zwembad type PureSpa jacuzzi
Type wand 0.84 gelamineerd PVC met Fiber-Tech constructie

  

 

Zeer sterke wanden dankzij Intex Fiber-Tech™ techiek

De zijwanden, bodem en de afdekking zijn voorzien van de gepantenteerde Intex Fiber-Tech techniek. Reguliere opblaasartikelen zijn voorzien van pvc schotten in het opblaasgedeelte. Deze geven het opblaasartikel zijn vorm en houd de naden bij elkaar. Sinds 2014 gebruikt Intex hiervoor sterke vezels. Duizenden vezeldraden geven de opblaasbare jacuzzi zijn vorm. Het resultaat is dat de Intex jacuzzi's ontzettend stabiel en sterk zijn.

 

 

Met cartridgefilter en hardwatersysteem

Deze Intex jacuzzi heeft diverse mogelijkheden als het gaat om het onderhouden van de waterkwaliteit. Allereerst is de jacuzzi uitgerust met een cartridge filterpomp. Alle kleine vuildeeltjes blijven achter in het filter. Met de jacuzzi krijgt u 2 filters meegeleverd. Het advies is om de filters elke 2 á 3 weken te vervangen om de waterkwaliteit optimaal te houden.

Het ingebouwde hardwatersysteem reguleert de hardheid van het water. Dit is vooral van belang voor de gebieden waar het water te hard is.

Voor het zuiver houden van het water adviseren we gebruik van chloor. Bij de jacuzzi wordt standaard een chloordrijver meegeleverd. Met een pot Shock Granulaat brengt u het chloorgehalte snel op peil. Vervolgens kunt u een aantal chloortabletten in de chloordrijver doen. Deze geven het chloor langzaam af aan het water. Met chloor teststrips meet u vervolgens of het chloorniveau optimaal is. Meer heeft u in principe niet nodig. 

 

 

Verwarmde Jetstralen

In tegenstelling tot de meeste (opblaasbare) jacuzzi's zijn de de jetstralen die uit de Intex jacuzzi komen verwarmd. Het water loopt langs het verwarmingselement en komt via de Jet openingen in de jacuzzi. Verwarmde jets geven een extra masserend gevoel.

Inclusief opblaasbaar afdekzeil en grondzeil

De jacuzzi wordt geleverd met bijpassend afdekzeil. Dit afdekzeil bevat een opblaasbare ring (ter grootte van de binnenafmeting van de jacuzzi voor extra isolatie. De warmte wordt door het water zo beter vastgehouden en het warmteverlies aan de bovenzijde is minimaal. We adviseren daarom altijd het afdekzeil meteen op de jacuzzi te leggen na gebruik. Ook wordt de jacuzzi geleverd mét isolerend grondzeil. Deze zorgt ervoor dat de warmte niet wegloopt aan de onderzijde. Daarnaast beschermt het grondzeil de jacuzzi tegen scherpe voorwerpen of slijtage.

Eenvoudig op te zetten

De Intex jacuzzi is zeer eenvoudig op te zetten. Bij het volgen van de handleiding kan de jacuzzi in ongeveer 15 minuten gereed zijn om te vullen met water. Na het seizoen is de jacuzzi weer zeer eenvoudig en compact op te bergen in de meegeleverde tas.

Inclusief diverse extra's

De Intex Massage Jet Jacuzzi wordt geleverd met diverse extra's. Zo zijn aan de zijkant twee stevige handvaten gemaakt. Als de jacuzzi leeg is, kan deze door 2 personen prima vervoerd worden. 

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Intex Jet Spa Therapy Octagon 6 pers

Intex Jet Spa Therapy Octagon 6 pers

6 persoons Intex Pure Spa Jet Massage Octagon 

De Ultieme spa beleving voor 6 personen nu in Octagon achthoek model.

Elk jaar leveren wij de nieuwste modellen