Intex jet en bubble Octagon 4 pers
search
 • Intex PureSpa De Lux Jet & Bubble Spa Octagon 4 pers
 • Intex jet en bubble Octagon 4 pers
 • Intex jet en bubble Octagon 4 pers
 • Intex jet en bubble Octagon 4 pers
 • Intex jet en bubble Octagon 4 pers
 • Intex Pure Spa Bubble Therapy Octagon 4 pers De Lux bubbelbad
 • Intex jet en bubble Octagon 4 pers
 • Intex jet en bubble Octagon 4 pers
 • Intex jet en bubble Octagon 4 pers
 • Intex jet en bubble Octagon 4 pers
 • Intex jet en bubble Octagon 4 pers
 • Intex jet en bubble Octagon 4 pers

Intex PureSpa De Lux Jet & Bubble Spa Octagon 4 pers

€ 1.079,00
Inclusief belasting

Intex Pure Spa Jet massage & Bubble Therapy Octagon 

De Ultieme spa beleving voor 4 personen nu in Octagon achthoek model 

 

 

 

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

Intex PureSpa jet & bubble Deluxe, Ø 201 cm, 4 persoons

De Intex PureSpa jet & bubble Deluxe combineert alle voordelen van een krachtige massage jet stream en een bubbelbad massage in één. Ervaar de luxe van 120 bubbelstralen en vier massage jetstreams terwijl je relaxt. De Intex PureSpa jet & bubble Deluxe is uitgerust met een topkwaliteit zoutwaterzuiveringssysteem en een hard water behandelingssysteem waardoor het een ongeëvenaarde spa-ervaring biedt. De Intex PureSpa jet & bubble Deluxe met een diameter van 201 cm is geschikt voor vier personen.

De PureSpa jet & bubble Deluxe zorgt voor pure ontspanning met een druk op de knop. Het gebruiksvriendelijke draadloze bedieningspaneel activeert de krachtige 120 bubbelstralen aan de onderkant van de opblaasbare spa. De bubbeltjes komen van de onderzijde van de spa borrelend omhoog stromen en zorgen voor een echte verfrissende massage met een verkwikkend en therapeutisch effect. Verder zijn er vier krachtige massage jet streams

Met het verwarmingssysteem kun je de watertemperatuur aanpassen naar een temperatuur van jouw voorkeur voor maximale ontspanning. Daarnaast wordt ook de lucht verwarmd waardoor de luchtbubbels van de Intex PureSpa bestaand uit verwarmde lucht voor nog meer bubbelcomfort.

Een bubbelbad of spa biedt masserende werking door de waterstralen en waterbubbels. Het warme water zorgt daarnaast voor spierontspanning en dat wordt als zeer relaxerend ervaren. Zo kun je optimaal bijkomen en tot rust komen en is een bubbelbad eigenlijk ook nog goed voor het lichaam, de gezondheid en geest.

Sterke, stevige en robuuste constructie
De Intex PureSpa is gemaakt van 3-laags gelamineerd PVC met duurzame Fiber-Tech technologie. Hierdoor heeft het opblaasbare bubbelbad een goede en stevige structuur en biedt het een ultiem comfort en support voor een verfrissende spa-ervaring. Het PVC-materiaal is bovendien goed bestand tegen scherpe voorwerpen. Het materiaal en de constructie zijn dermate sterk dat je gewoon op de rand van het opblaasbare bubbelbad kunt gaan zitten zonder dat dit inzakt. De Intex PureSpa bubble Spa kun je opblazen met de ingebouwde opblaaspomp.

 

Lekker warm water
De Intex PureSpa is uitgerust met een krachtig en veilig verwarmingssysteem. Dankzij het verwarmingssysteem kun je het water in de opblaasbare Spa opwarmen tot een heerlijk en comfortabel aangename temperatuur. Op het draadloze bedieningspaneel kun je gemakkelijk de watertemperatuur instellen tussen 20° en 40° graden. De Intex PureSpa verwarmt het water vervolgens op tot de ingestelde temperatuur voor optimale ontspanning. Doordat de opblaas spa luchtwanden heeft rondom en wordt geleverd met een isolerend grondzeil en afdekzeil kun je het warme water makkelijk op temperatuur houden

 

Zacht water voor optimaal comfort en levensduur
Verder is de opblaasbare PureSpa uitgerust met een ingebouwd hard water behandelingssysteem. Dit systeem zorgt ervoor door middel van een elektromagnetisch veld dat calcium en andere mineralen in het water met elkaar verbindt waardoor ze zwevende kristallen vormen. De zwevende kristallen van harde waterelementen worden in het filterpatroon vastgehouden en zo komt alleen zacht en ontkalkt water in de spa. Het hard water behandelingssysteem zorgt er bovendien voor dat kalkafzetting niet kan plaats vinden in het systeem waardoor de kracht van waterflow van de bubbels behouden blijft en de levensduur van de PureSpa verlengd wordt.

Schoon en veilig water om in te bubbelen
De opblaasbare Spa is uitgerust met een water filtersysteem dat het water reinigt en filtert. Deze pompt het water rond terwijl het filter alle viezigheid uit het water filtert, tot de kleinste vuildeeltjes aan toe. Het vuil blijft achter in het filterpatroon. Het filterpatroon kun je gemakkelijk schoonspoelen of vervangen. Controleer, reinig en vervang het filterpatroon regelmatig zodat het filtersysteem optimaal blijft functioneren. De PureSpa wordt geleverd met twee filterpatronen.

 

Bij Intex PureSpa jet & bubble Deluxe wordt geen gebruik gemaakt van chloor om bacteriën, schimmels en algen in het water te doden en het water te ontsmetten, maar van zout. De PureSpa jet & bubble Deluxe is voorzien van een zoutwater elektrolyse zuiveringssysteem waarbij een elektrolytische cel zoutmoleculen splitst en omzet in natuurlijk chloor. Het natuurlijke chloor zorgt voor waterzuivering zonder dat geconcentreerd chloor of chemicaliën hoeven worden toegevoegd. Hierdoor kun je in schoon en veilig water ontspannen en relaxen. Het zwembadzout dient optioneel besteld te worden en zit niet bij de levering inbegrepen.

 

Deluxe ontspannen
De Intex PureSpa jet & bubble Deluxe is een luxe opblaasbare spa en wordt geleverd met 2 premium hoofdsteunen gemaakt van PU-schuim voor nog meer comfort tijdens het relaxen. Daarnaast wordt de PureSpa jet & bubble Deluxe geleverd met een draadloos bedieningspaneel. Het bedieningspaneel biedt na het opladen tot 48 uur draadloze bediening van het bubbelbad en kan in een speciale houder geplaatst worden in het opblaasbare bubbelbad.

 

Benodigde ruimte
De opblaasbare PureSpa kun je gemakkelijk opzetten en plaatsen. Voor het opzetten van de PureSpa heb je circa 285x205 cm ruimte nodig. Plaats het opblaasbare bubbelbad op een vlakke ondergrond en houdt er rekening mee dat de ondergrond het gewicht van de opblaasbare spa gevuld met water moet kunnen houden. De PureSpa wordt geleverd met grondzeil om de onderkant van de PureSpa te beschermen en daarnaast minimaliseert het grondzeil warmteverlies door de bodem. De pomp met filter en verwarmingselement heeft een netsnoer met een lengte van 3,5 meter.

De Intex PureSpa jet & bubble Deluxe wordt geleverd met een opberg- en transport tas. Daarnaast wordt de opblaasbare spa geleverd met een grondzeil en een afdekzeil met klik-sluitingen die op slot gedaan kunnen zodat het bubbelbad niet geopend kan worden, door bijvoorbeeld kinderen.

Specificaties
Externe afmetingen: Ø 201 x 71 cm
Interne afmetingen: Ø 150 cm
Bubbel jets: 120
Jet stralen: 4
Water inhoud: 795 liter
Vermogen bubbelpomp: 800 watt
Vermogen jetpomp: 650 watt
Vermogen verwarmingssysteem: 2200 watt
Opwarming: 1,5 - 2,5 graden per uur

28458NL
8 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.