Intex XTR Ultra frame zwembad 610 x 122 cm
search
 • Intex XTR Ultra frame zwembad 610 x 122 cm
 • Intex XTR Ultra frame zwembad 610 x 122 cm

Intex XTR Ultra frame zwembad 610 x 122 cm

€ 979,00
Inclusief belasting

INTEX Ultra XTR Frame Pool - Ø 610 cm (set incl. zandfilterpomp)

Het grootste ronde zwembad van Intex is maar liefs 610 rond en 122 cm diep. Dit is de absolute monster van de opzetzwembaden.

 

 

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

INTEX ULTRA XTR FRAME ZWEMBAD 610 X 122 CM

Een beter opzet zwembad is er niet.

De vernieuwde Ultra XTR Frame zwembaden zijn de absolute top onder de opzet zwembaden. Ze zijn enorm stevig en compleet. Het frame van de Ultra XTR Frame Pools is ontwikkeld van ovale stalen buizen voor extra stabiliteit. Hierdoor is dit Intex zwembad steviger dan de reguliere opzet zwembaden. Daarnaast zijn de wanden van deze Intex Ultra XTR Frame Pool gemaakt van 3 sterke lagen. Aan de buitenzijden zitten 2 lagen duurzaam PVC met daartussen een gerasterde laag. Hierdoor gaat het zwembad extra lang mee. Zodat u lang van uw Intex Ultra XTR Frame Pool kunt genieten. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van zowel de buizen als de liner, zit op beide onderdelen maar liefst 2 jaar garantie.

Wat maakr de XTR beter

Intex staat bekend om het constant doorvoeren van kwalitatieve verbeteringen aan de zwembaden. De vernieuwde Intex Ultra XTR Frame zwembaden 2019 serie is dan ook voorzien van een nog steviger frame. De buizen zijn dit jaar volledig vervaardigd gegalvaniseerd staal met een poeder coating waardoor het zwembad nóg beter bestand is tegen roest. Daarnaast geldt voor deze modellen 2 jaar garantie op zowel het frame als de liner.

Kenmerken
 • Sterk, gegalvaniseerd stalen frame
 • Met dubbele poedercoating, voor extra bescherming tegen roest
 • Zeer stevige en lekbestendige liner
 • Eenvoudig in elkaar te klikken frame
Formaat & Gewicht
 • Formaat: Ø 610 cm, 122 cm hoog
 • Capaciteit: 30.079 liter water
 • Gewicht: 135 kg
 • Verpakking: 130 x 97 x 52 cm
 • Aansluitingen filterpomp: Ø 38 mm
Inhoud verpakking
 • Ronde zwembadliner
 • Stalen frame, met 20 poten en horizontale buizen
 • Intex zandfilterpomp 6 m³
 • Veiligheidsladder, afdekzeil, grondzeil

Ultra XTR Frame, extra sterk en extra beschermd

Het uniek ontworpen Ultra XTR Frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal van hoogwaardige kwaliteit. De frame-buizen hebben een innovatieve, ovalen vorm wat de kwaliteit, bestendigheid en stabiliteit van het gehele zwembad verhoogt. In tegenstelling tot reguliere zwembadframes is het Ultra XTR Frame zowel aan de binnen- als buitenkant volledig voorzien van een poedercoating, voor een ultieme bescherming tegen roest.

Sterke liner van 3-laags materiaal

De bodem en wanden van het zwembad vormen samen de ‘liner’, en deze is bij het Ultra XTR Frame is zeer sterk en bestendig. Dat moet ook wel, want de enorme hoeveelheid water in het zwembad brengt een behoorlijke druk met zich mee. De Ultra XTR liner is het stevigst van alle Intex zwembaden, en is gemaakt van lekbestendig materiaal dat maar liefst 3 lagen dik is: twee lagen duurzaam PVC met daartussen gerasterd polyester. Bovendien is het materiaal extra goed bestand tegen slijtage en scheuren, zout water en zonlicht. Hij kan dus zeker tegen een stootje!

Inclusief zandfilterpomp (6 m³)

Bij dit Ultra XTR Frame zwembad wordt een zandfilterpomp meegeleverd. Deze pomp houdt het zwembadwater in beweging en filtert alle viezigheid eruit. Het water wordt binnenin door een filterbed gepompt, waar alle vuildeeltjes blijven hangen. Daarna stroomt het gefilterde water weer lekker schoon terug naar het zwembad. Het filterbed kun je vullen met glasparels of filterbolletjes (deze worden niet standaard meegeleverd, dus vergeet ze er niet bij te bestellen!).

Compleet zwembad in één pakket

Het Ultra XTR Frame zwembad wordt zeer compleet geleverd. Je krijgt alles wat je nodig hebt om het zwembad op te zetten en erin te plonzen. Naast het zwembad en de filterpomp ontvang je namelijk ook de volgende accessoires:

- Grondzeil: onder het zwembad om de onderzijde van het bad te beschermen.

- Afdekzeil: dekt het zwembad zodat er geen vuil in het water valt of waait.

- Zwembadtrap: een stevige zwembadladder, met kind beveiliging anti-slip treden.

 

Wil je het zwembad een hele zomer laten staan? Dan heb je nog wel iets nodig om de waterkwaliteit op peil te houden, zoals chloor of een zoutwatersysteem. Kijk op de site voor wateronderhoud.

 

Eenvoudig op te zetten, binnen 45 minuten

26334GN
1 Item
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.