Intex Metal Ultra XTR Frame Pool 488 x 122 cm rond zwembad zwembaden
search
 • Intex Metal Ultra XTR Frame Pool 488 x 122 cm rond zwembad zwembaden
 • Intex Metal Ultra XTR Frame Pool 488 x 122 cm rond zwembad zwembaden
 • Intex Metal Ultra XTR Frame Pool 488 x 122 cm rond zwembad zwembaden

Intex Ultra XTR Frame Pool 488 x 122 cm Rond met zandfilter

€ 619,00
Inclusief belasting

Intex XTR Ultra Frame Pool 488 x 122 cm rond met zandfilterpomp

Het XTR frame van het zwembad is extra stabiel dankzij de ovale buizen. Het frame heeft een totale coating, zowel binnen als buiten. De wanden en bodem van het zwembad bestaan uit 3 hoge kwaliteit lagen. 

Inclusief Intex Zandfilterpomp 4m3/h

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

INTEX Ultra XTR Frame Zwembad Ø 488 cm (set incl zandfilterpomp)

Robuuste kwaliteit van een Ultra XTR Frame Pool

Dit zwembad is een vernieuwd Intex Ultra XTR Frame Pool en dat is een garantie voor kwaliteit. Het frame van het zwembad is extra stabiel dankzij de ovale buizen. De wanden en bodem van het zwembad bestaan uit 3 lagen. Aan de buitenzijden zitten 2 lagen duurzaam PVC met daartussen een gerasterd tough laag. Hierdoor is de liner van het zwembad extra sterk. Dankzij het stevige frame en de sterke wanden gaat het zwembad extra lang mee. 

Wat is er verbeterd met dit nieuw XTR zwembad

De vernieuwde Intex Ultra XTR Frame zwembaden is voorzien van een nog steviger frame. De buizen zijn dit jaar volledig vervaardigd gegalvaniseerd staal met een poeder coating waardoor het zwembad nóg beter bestand is tegen roest. Daarnaast geldt voor deze modellen 2 jaar garantie op zowel het frame als de liner.

Kenmerken
 • Sterk, gegalvaniseerd stalen frame
 • Met dubbele poedercoating, voor extra bescherming tegen roest
 • Zeer stevige en lekbestendige liner
 • Eenvoudig in elkaar te klikken frame
Formaat & Gewicht
 • Formaat: Ø 488 cm, 122 cm hoog
 • Capaciteit: 19.156 liter water
 • Gewicht: 104 kg
 • Verpakking: 130 x 74 x 53 cm
 • Aansluitingen filterpomp: Ø 38 mm
Inhoud verpakking
 • Ronde zwembadliner
 • Stalen frame, met 16 poten en horizontale buizen
 • Intex zandfilterpomp 4 m³
 • Veiligheidsladder, afdekzeil, grondzeil

Ultra XTR Frame, extra sterk en extra beschermd

Het gepatenteerde nieuwe ontwerp Ultra XTR Frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal van hoogwaardige kwaliteit. De frame-buizen hebben een ovalen vorm wat de kwaliteit, bestendigheid en stabiliteit van het gehele zwembad verhoogt. In tegenstelling tot reguliere zwembadframes is het Ultra XTR Frame zowel aan de binnen- als buitenkant volledig voorzien van een poedercoating, voor een ultieme bescherming tegen roest. Vooral goed als u een zoutwatersysteem gebruikt

Sterke liner van 3-laags materiaal

De bodem en wanden van het zwembad vormen samen de ‘liner’, en deze is bij het Ultra XTR Frame is zeer sterk en bestendig. Dat moet ook wel, want de enorme hoeveelheid water in het zwembad brengt een behoorlijke druk met zich mee. De Ultra XTR liner is het stevigst van alle Intex zwembaden, en is gemaakt van lekbestendig materiaal dat maar liefst 3 lagen dik is: twee lagen duurzaam PVC met daartussen gerasterd polyester. Bovendien is het materiaal extra goed bestand tegen slijtage en scheuren, zout water en zonlicht. Hij kan dus zeker tegen een stootje.

Inclusief zandfilterpomp (4 m³)

Bij dit Ultra XTR Frame zwembad wordt een zandfilterpomp meegeleverd. Deze pomp houdt het zwembadwater in beweging en filtert alle viezigheid eruit. Het water wordt binnenin door een filterbed gepompt, waar alle vuildeeltjes blijven hangen. Daarna stroomt het gefilterde water weer lekker schoon terug naar het zwembad. Het filterbed kun je vullen met zandfilter zand of glasparels. (deze worden niet standaard meegeleverd, dus vergeet ze er niet bij te bestellen).

Compleet zwembad in één pakket

Het Ultra XTR Frame zwembad wordt zeer compleet geleverd. Je krijgt alles wat je nodig hebt om het zwembad op te zetten en erin te plonzen. Naast het zwembad en de filterpomp ontvang je namelijk ook de volgende accessoires:

- Grondzeil: onder het zwembad om de onderzijde van het bad te beschermen.

- Afdekzeil: dekt het zwembad zodat er geen vuil in het water valt of waait.

- Zwembadtrap: een stevige zwembadladder, met kind beveiliging anti-slip treden.

 

Wil je het zwembad een hele zomer laten staan? Dan heb je nog wel iets nodig om de waterkwaliteit op peil te houden, zoals chloor of een zoutwatersysteem. Kijk op de site voor wateronderhoud.

Eenvoudig op te zetten, binnen 45 minuten

26326GN
2 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.