Solar Sun Rings Aanbieding
search
  • Solar Sun Rings Aanbieding
  • Solar Sun Rings Aanbieding
  • Solar Sun Rings Aanbieding
  • Solar Sun Rings Aanbieding

Solar Sun Rings Aanbieding

€ 24,95
Inclusief belasting

Solar Sun Rings aanbieding nieuw

Ringen met lage drijfrand. Prefect voor de opzet zwembaden. Solar Sun Rings zijn zwembad verwarming en afdekking in een.

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

Solar Sun Rings zwembadverwarming aanbieding

Aanbieding oud model, verwarmt net zo goed maar met een lagere drijfrand. Super voor kleinere opzet zwembaden. 145 cm diameter. 

Kleuren opdruk bij deze aanbieding niet te kiezen. Bloem model wordt geleverd. 

Nog enkele op voorraad, wees er snel bij. OP=OP

Deze ringen met lagere drijfrand zijn niet voor grotere inbouwbaden gelijkvloers. De Solar Sun Rings voor kleinere opzetbaden, kinderzwembaden.  

Easyset 180 cm rond zwembad 1 ring
Easyset 244 cm rond zwembad 1 ring
Easyset 305 cm rond zwembad 2 ring
Easyset 366 cm rond zwembad 3 ring

Framepool 244 cm rond zwembad 2 ring
Framepool 305 cm rond zwembad 3 ring
Framepool 366 cm rond zwembad 3 ring

Framepool 260x160 cm rechthoek zwembad 2 ring
Framepool 300x200 cm rechthoek zwembad 2 ring
Framepool 400x200 cm rechthoek zwembad 3 ring
Framepool 450x220 cm rechthoek zwembad 3 ring

Solar Sun Rings zijn passieve solar zwembadverwarming sun ringen die op het water liggen. De SolarSunRings gemaakt van twee exemplaren van zwaar dik UV bestendig vinyl. De lucht in de ring isoleert en het zonlicht concentreert zich op de onderste blauw gekleurde laag. De blauwe laag absorbeert meer dan 50% van het zonlicht en zet het om naar warmte.


Deze Sunrings zijn gemaakt voor mensen die de opdruk wat druk vinden. Ook worden deze neutrale solarringen vaak gebruikt om Koi Karper vijvers te verwarmen en warm te houden.

Verwarm uw zwembad voordelig en snel met zonne-energie, houd ook de warmte vast! Milieu vriendelijke zwembadverwarming met hoog rendement zonder dat het plaats in uw tuin inneemt.

De Solar Ringen absorberen overdag de zonlicht die op de ring valt en houd het onder de sunring in het water vast! 's Nachts fungeert de lucht als een isolerende deken om de warmte vast te houden die tijdens daglicht gewonnen wordt. Deze sun ringen hebben dus een dubbele werking. Solar Sun Rings zijn uitgerust met zes magneten ter verbetering van helderheid en de afname van de hardheid van het water in uw zwembad. De magneten zijn zo gepositioneerd dat ze elkaar opzoeken. Hierdoor kunt u gemakkelijk alle ringen naar u toe trekken zonder dat u het water in hoeft. Dit is niet zwaar en de ringen zijn makkelijk van elkaar los te krijgen. Solar Sun Rings zijn ontworpen zodat automatische zwembad schoonmakers gewoon hun werk kunnen doen. Noch water, noch zwembadchemicaliën kunnen verdampen via de Solar Sun Rings, dit door de twee lagen zwaar vinyl. U bespaart hiermee water en chemische stoffen. Zodra het water in uw zwembad de goede temperatuur heeft bereikt, kunt u de Solar Sun Rings omdraaien om de warmte vast te houden en de verdamping tegen te gaan.

 

Hoe De SolarSunRings te gebruiken:

Vul de zon ringen zoals beschreven en zorg er voor dat u een dekking van 70% tot 80% van uw zwembaden heeft. De kleine driehoekjes tussen de ringen tellen hierbij mee. De ringen moeten in het water gelegd worden met de blauwe kant aan de onderkant. U moet niet meer dan 70% van diepe baden en 80% van ondiepe bande afdekken. Voor het beste zonne- effect; houd de bovenzijde van het Solar Sun Rings schoon en helder.

Veiligheid:

Geen andere drijvende zomer afdekkingen zijn zo veilig als de SolarSunRings. Talloze dieren en veel mensen zijn gestorven als gevolg van verstikking in de klassieke afdekking. Door het nieuwe ontwerp van het Solar SunRings kunnen mens en dier niet vast komen te zitten onder water.

Kijk voor meer info www.solar-sun-rings.nl

83 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.