Solar Sun Rings Palm zwembadverwarming
search
  • Solar Sun Rings Palm zwembadverwarming
  • Solar Sun Rings Palm zwembadverwarming
  • Solar Sun Rings Palm zwembadverwarming
  • Solar Sun Rings Palm zwembadverwarming
  • Solar Sun Rings Palm zwembadverwarming

Solar Sun Rings Palm zwembadverwarming

€ 39,50
Inclusief belasting

Solar Sun Rings zijn zwembad verwarmer en afdekking

150 cm rond model. Solar Sun Rings zijn passieve solar zwembadverwarming sun ringen die op het water liggen. 

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

Hoe werken de Solar Sun Rings zwembadverwarming /afdekking?

De solar ringen zijn 150 cm. Zie het schema bij de foto's hoeveel u er nodig heeft.

Verwarm uw zwembad voordelig en snel met zonne-energie, houd ook de warmte vast! Milieu vriendelijke zwembadverwarming met hoog rendement zonder dat het plaats in uw tuin inneemt.

De Solar Ringen absorberen overdag de zonlicht die op de ring valt en houd het onder de sunring in het water vast! 's Nachts fungeert de lucht als een isolerende deken om de warmte vast te houden die tijdens daglicht gewonnen wordt. Deze sun ringen hebben dus een dubbele werking. Solar Sun Rings zijn uitgerust met zes magneten ter verbetering van helderheid en de afname van de hardheid van het water in uw zwembad. De magneten zijn zo gepositioneerd dat ze elkaar opzoeken. Hierdoor kunt u gemakkelijk alle ringen naar u toe trekken zonder dat u het water in hoeft. Dit is niet zwaar en de ringen zijn makkelijk van elkaar los te krijgen. Solar Sun Rings zijn ontworpen zodat automatische zwembadschoonmakers gewoon hun werk kunnen doen. Noch water, noch zwembadchemicaliën kunnen verdampen via de Solar Sun Rings, dit door de twee lagen zwaar vinyl. U bespaart hiermee water en chemische stoffen. Zodra het water in uw zwembad de goede temperatuur heeft bereikt, kunt u de Solar Sun Rings omdraaien om de warmte vast te houden en de verdamping tegen te gaan.

 

Hoe De Solar Sun Rings te gebruiken:

Vul de zon ringen zoals beschreven en zorg er voor dat u een dekking van 70% tot 80% van uw zwembaden heeft. De kleine driehoekjes tussen de ringen tellen hierbij mee. De ringen moeten in het water gelegd worden met de blauwe kant aan de onderkant. U moet niet meer dan 70% van diepe baden en 80% van ondiepe bande afdekken. Voor het beste zonne- effect; houd de bovenzijde van het Solar Sun Rings schoon en helder. 

Veiligheid:

Geen andere drijvende zomer zonne dekkingen zijn zo veilig als de SolarSunRings. Talloze dieren en veel mensen zijn gestorven als gevolg van verstikking in de klassieke afdekking. Door het nieuwe ontwerp van het Solar SunRings kunnen mens en dier niet vast komen te zitten onder water. 

Nieuw en verbeterd:

Wat is nieuw aan de vernieuwde Solar Sun Rings ?

1) Iets hogere buitenrand met als resultaat een betere stabiliteit op het water.

2) Vergroting van het stralingsopvang oppervlak met 10% hierdoor meer opwarm rendement

3) Verbeterde regenwaterafvoer, dus eraf halen bij regen niet meer nodig. Dus gemakkelijker. 4) Betere verbinding met elkaar door sterkere magneten ( 6 stuks in de buitenrand ).

5) Magneten apart luchtdicht ingelast.

6) Nieuw lasprocede, daardoor nog langere levensduur

 

Kijk voor meer info www.solar-sun-rings.nl

-------------------------------------------------------------------------

zwembadverwarming - solar sun rings - solar ringen - solarsunrings - solar sun - sun rings - sun solar - solar zwembadverwarming

71 Items

Downloaden

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.