Shock 55 Granulaat 2,5 kg chloor chock poeder
search
  • Shock 55 Granulaat 2,5 kg chloor chock poeder

Shock 55 Granulaat 2,5 kg chloor chock poeder

€ 44,50
Inclusief belasting

Shock 55 Granulaat 2,5kg chloor poeder chock voor zwembadwater

Interline Pool Shock 55 Granulaat Chloorpoeder voor snel en directe desinfecteren van zwemwater. In een "chock" het water weer helder.

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

interline-Pool Shock 55 Granulaat poeder 2,5kg chloor poeder

Shock 55 Granulaat Chock poeder voor snelle en directe desinfectie van zwemwater. Inhoud: 2,5kg

Na een flinke onweersbui, het zwembad een paar dagen afgedekt, of intensief gebruikt? Zonder shock 55 granulaat krijgt u het water weer moeilijk op orde. Gebruik Shock 55 chloor granulaat en het water krijgt letterlijk een shock en is zo weer kraak helder. 

VWA goedgekeurd

Dit Shock 55 Granulaat van Interline is een desinfectiepoeder dat snel oplost in zacht en hard water. U gebruikt het als eerste dosering bij een nieuw zwembad, als shockbehandeling voor uw zwembad of met regelmatige dosering als onderhoud.

Dit granulaat zorgt er onder meer voor dat bacteriën die resistent zijn tegen chloor alsnog worden vernietigd. Daarnaast voorkomt het algengroei en verwijderd het ongewenste chlooraminen. Deze stoffen uit chloor veroorzaken bijvoorbeeld prikkende ogen of een sterke chloorlucht.

Let op: Houdt zwembad chemicaliën zoals granulaat buiten bereik van kinderen. Neem bovendien de aanwijzingen op de verpakking in acht en gebruiken niet zonder advies verschillende merken en/of chemicaliën door elkaar.

 

Interline-products-pool-zwembad-chemicalien-chloor-gloor-zwembad-onderhoud-chloordrijver-chock-70-granulaat-shock-70-zwembadwater-onderhouden-chemi-pakket-set-chock-chranulaat

52781190
14 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.