Interline Pool Ph zwembad water chemicalien Ph min ph plus 1 kg
search
  • Interline Pool Ph zwembad water chemicalien Ph min ph plus 1 kg

Set 1 KG PH - en 1 KG PH +

€ 34,95
Inclusief belasting

1 KG PH - en 1 KG PH +

Het kraanwater waarmee u het zwembad heeft gevuld, blijft helaas niet zo helder en betrouwbaar als het was. Als u het water niet behandelt, zal het snel vervuilen en/of groen worden en kunnen er ziektekiemen ontstaan. 

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

1 KG PH - en 1 KG PH +

Let goed op de PH waarde van uw zwembad, Ph te hoog breng het met Ph minus omlaag naar een goed niveau.

Het kraanwater waarmee u het zwembad heeft gevuld, blijft helaas niet zo helder en betrouwbaar als het was. Als u het water niet behandelt, zal het snel vervuilen en/of groen worden en kunnen er ziektekiemen ontstaan. Als de PH waarde van uw zwemwater te hoog is dan dient u PH-min aan uw water toe te voegen.

Voor het verlagen van de pH-waarde van water in uw zwembad met PH minus van Interline Pool. Indien uw pH-waarde niet tussen de 7.2 en 7.6 ligt kunt u dit corrigeren met Interlinepool pH-minus. Indien uw pH-waarde niet correct is zal de werking van chloor niet effectief zijn.

TIP: Los de aanbevolen hoeveelheid PH-minus eerst op in een emmer water voordat u het toevoegt aan het zwembad. Daarna met de pomp aan gelijkmatig over de wateroppervlakte verdelen voor optimaal en snel resultaat.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Interline-pool-products-zwembad-chemicalien-chloor-Ph-min-Ph-plus-gloor-zwembad-onderhoud-teststrips-Ph-minus-ph-zwembadwater-onderhouden-chemi-pakket-startersset

20 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.