PH min 3 KG Interline Pool PH - waarde
search
  • PH min 3 KG Interline Pool PH - waarde

PH min 3 KG Interline Pool PH - waarde

€ 19,95
Inclusief belasting

3 KG PH min van Interline Pool voor zwembadwater

Het kraanwater waarmee u het zwembad heeft gevuld, blijft helaas niet zo helder en betrouwbaar als het was. Als u het water niet behandelt, zal het snel vervuilen en/of groen worden en kunnen er ziektekiemen ontstaan. 

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

Interline Pool 3 KG PH minus voor zwembaden

Let goed op de PH waarde van uw zwembad, Ph te hoog breng het met Ph minus omlaag naar een goed niveau.

Het kraanwater waarmee u het zwembad heeft gevuld, blijft helaas niet zo helder en betrouwbaar als het was. Als u het water niet behandelt, zal het snel vervuilen en/of groen worden en kunnen er ziektekiemen ontstaan. Als de PH waarde van uw zwemwater te hoog is dan dient u PH-min aan uw water toe te voegen.

Voor het verlagen van de pH-waarde van water in uw zwembad met PH minus van Interline Pool. Indien uw pH-waarde niet tussen de 7.2 en 7.6 ligt kunt u dit corrigeren met Interlinepool pH-minus. Indien uw pH-waarde niet correct is zal de werking van chloor niet effectief zijn.

TIP: Los de aanbevolen hoeveelheid PH-minus eerst op in een emmer water voordat u het toevoegt aan het zwembad. Daarna met de pomp aan gelijkmatig over de wateroppervlakte verdelen voor optimaal en snel resultaat.

De PH-Waarde geeft de zuurgraad van uw zwembadwater weer. In een goede omstandigheid ligt de PH-waarde van het water tussen de 7,2 en de 7,6. Wanneer uw zwembadwater een te hoge PH-waarde heeft, zal er sneller sprake zijn van alg- en kalkvorming in het bad doordat het chloor minder goed werkt. Met de PH-Minus Tabs van Interline kunt u de PH-waarden van het water naar beneden corrigeren.

Let op: Houdt zwembad chemicaliën zoals PH min granulaat buiten bereik van kinderen. Neem bovendien de aanwijzingen op de verpakking in acht en gebruiken niet zonder advies verschillende merken en/of chemicaliën door elkaar.

 

roducts-zwembad-chemicalien-chloor-Ph-min-Ph-plus-gloor-zwembad-onderhoud-teststrips-Ph-minus-ph-zwembadwater-onderhouden-chemi-pakket-startersset

52881100
5 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.