PH plus 3 KG Interline Pool PH waarde
search
  • PH plus 3 KG Interline Pool PH waarde
  • PH plus 3 KG Interline Pool PH waarde

PH plus 3 KG Interline Pool PH + waarde

€ 19,50
Inclusief belasting

3 KG PH plus van Interline Pool voor zwembadwater

Het kraanwater waarmee u het zwembad heeft gevuld, blijft helaas niet zo helder en betrouwbaar als het was. Als u het water niet behandelt, zal het snel vervuilen en/of groen worden en kunnen er ziektekiemen ontstaan. 

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

Interline Pool 3 KG PH plus voor zwembaden

Let goed op de PH waarde van uw zwembad, Ph te laag breng het met Ph plus omhoog naar een goed niveau.

Het kraanwater waarmee u het zwembad heeft gevuld, blijft helaas niet zo helder en betrouwbaar als het was. Als u het water niet behandelt, zal het snel vervuilen en/of groen worden en kunnen er ziektekiemen ontstaan. Als de PH waarde van uw zwemwater te laag is dan dient u pH-plus aan uw water toe te voegen.

Voor het verhogen van de pH-waarde van uw water gebruikt u PH plus van Interline Pool. Indien uw pH-waarde niet tussen de 7.2 en 7.6 ligt kunt u dit corrigeren met Interlinepool pH-plus. Indien uw pH-waarde niet correct is zal de werking van chloor niet effectief zijn.

TIP: Los de aanbevolen hoeveelheid PH-plus eerst op in een emmer water voordat u het toevoegt aan het zwembad. Daarna met de pomp aan gelijkmatig over de wateroppervlakte verdelen voor optimaal en snel resultaat.

De PH-Waarde geeft de zuurgraad van uw zwembadwater weer. In een goede omstandigheid ligt de PH-waarde van het water tussen de 7,2 en de 7,6. Wanneer uw zwembadwater een te lage PH-waarde heeft, heeft u kans op gezondheidsklachten en huidaandoeningen. Met de PH-Plus van Interline kunt u de PH-waarden van het water naar boven corrigeren.

Let op: Houdt zwembad chemicaliën zoals PH plus granulaat buiten bereik van kinderen. Neem bovendien de aanwijzingen op de verpakking in acht en gebruiken niet zonder advies verschillende merken en/of chemicaliën door elkaar.

52881105
19 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.