Anti alg overwintering vloeistof zwembaden
search
  • Anti alg overwintering vloeistof zwembaden

Anti Alg middel 1 liter voor zwembaden

€ 17,95
Inclusief belasting

Interline Pool 1 liter Anti Alg

Voor verwaarloost zwembadwater en overwintering. Snel weer kraak helder.

Voorkomt en bestrijdt de algengroei in zwembaden. Ideaal middel voor overwintering van zwembaden. 

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

Anti Alg 1 liter voor het zwembad

Anti Alg van Interline Pool voorkomt en bestrijdt de algengroei in zwembaden. Ideaal middel voor overwintering van zwembaden. 

Elke 5-7 dagen 8 ml per m3. Gelijkmatig over het wateroppervlak verdelen met in werking zijnde pomp

Met deze Anti Alg vloeistof van Interline voorkomt en bestrijdt u de groei van alg in uw zwembad. Deze vloeistof is bovendien handig voor de overwinter van uw bad.

Om algengroei in uw zwembad te voorkomen en te bestrijden kunt u Anti Alg gebruiken. Anti Alg kan worden gebruikt als eerste dosering bij ingebruikname van het zwembad. Om groene algen te bestrijden kunt u het zwembadwater ook continue doseren met anti-alg. Dit doet u dan elke 5-7 dagen, nadat u het water een schokbehandeling met chloor heeft gegeven.

De Anti Alg vloeistof kan ook gebruikt worden voor het overwinteren van uw bad. U voegt dan 500 ml per 10 m³ toe bij het winterklaar maken van uw bad. Na een periode van 2 á 3 maanden voegt u nog eens 250 ml per 10 m ³ toe.

Let op: Houdt zwembad chemicaliën zoals Anti Alg vloeistof buiten bereik van kinderen. Neem bovendien de aanwijzingen op de verpakking in acht en gebruiken niet zonder advies verschillende merken en/of chemicaliën door elkaar.

52781305
23 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.