Intex Cartridge Filterpomp 9463 L/u
search
  • Intex Cartridge Filterpomp 9463 L/u
  • Intex Cartridge Filterpomp 9463 L/u
  • Intex Cartridge Filterpomp 9463 L/u

Intex Cartridge Filterpomp 9463 liter per uur

€ 195,95
Inclusief belasting

INTEX filterpomp - 6.6m3 / 9.5m3 (9463 l/u)

Deze filterpomp verpompt tot 9.678 liter water per uur. Dit maakt de Intex filterpomp geschikt voor zwembaden met een waterinhoud van 20.000 tot 38.000 liter. 

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

Beschrijving

Geniet de hele zomer lang van lekker schoon en helder water in jouw zwembad. De filterpomp zorgt ervoor dat het water in beweging blijft zodat algen, schimmels en bacteriën geen kans krijgen zich te ontwikkelen. Daarnaast filtert de pomp al het vuil eruit, zodat jij onbezorgd kunt genieten.

Deze filterpomp is geschikt voor grote Intex zwembaden van 14.000 tot 35.000 liter met een Ø 38 mm aansluiting. Wil je aanvullende accessoires aansluiten, zoals een zwembadstofzuiger en/of zwembadverwarming? Dan adviseren wij bij sommige baden een hogere pompcapaciteit. Bekijk ons advies over de geschikte filterpomp voor jouw zwembad.

Let op: deze filterpomp past niet (zonder koppelstukken) op zwembaden met een Ø 32 mm aansluiting 

Nieuwste Intex technologie met veel voordelen

Iedere Intex filterpomp beschikt over de innovatieve Hydro Aeration Technology en Krystal Clear techniek. Dankzij deze technologie is jouw zwembad voorzien van uitstekende waterzuivering; krachtige circulatie en zeer fijne filtering. Daarnaast wordt verkleuring voorkomen, met als resultaat een helderblauw zwembad!
 

Filterpomp met Ø 38 mm aansluiting
Deze filterpomp wordt geleverd inclusief 2 slangen met aan beide uiteindes een koppelstuk met schroefdraad. Hierdoor kun je de slangen eenvoudiger stevig aan zowel de filterpomp als het zwembad koppelen. De slangen hebben een lengte van 3 meter en een doorsnede van 38 mm. 

Vervangbare filtercartridge Type B
De filtercartridge is gemaakt van extra dik en stevig papier voor een noge betere filtering. Je ontvangt filtercartridge Type B bij jouw Intex filterpomp. De filtercartridge is al in de pomp geplaatst in de verpakking.
 
Gebruiksvriendelijk in aansluiting en onderhoud
Je hebt de filterpomp binnen korte tijd aangesloten. Ook het onderhoud vraagt niet veel tijd. Vervang simpelweg de filtercartridge iedere twee weken voor blijvend schoon zwemwater.
 

Waterdichte aan/uit-knop
In tegenstelling tot de Intex filterpompen met een lagere capaciteit heeft deze filterpomp een knop waarmee je de filterpomp aan- en uit kunt zetten. Hierdoor hoef je niet langer de stekker in en uit het stopcontact te halen. De schakelaar is dankzij de plastic cover waterdicht.

Eenvoudige werking

De filterpomp houdt je zwembadwater in beweging, waardoor algen, bacteriën en schimmels vrijwel geen kans krijgen om zich te ontwikkelen. Je zwembadwater wordt in een tijdbestek van ongeveer 4 uur volledig rondgepompt. In de pomp zit een vervangbare cartridge die ondertussen alle schadelijke vuildeeltjes opvangt.

Aansluiten en draaien

De pomp wordt geleverd met omvormer naar 12 Volt, wat veilig is voor zwembaden. Aan de pomp zit standaard ook een beveiligde RCD stekker, die automatisch afslaat bij te hoge spanning. Zodra je de pomp geïnstalleerd hebt, hoef je deze maar in te pluggen. De Intex filterpomp doet de rest.

Makkelijk vervangbare cartridges

De cartridge in de Intex filterpomp vangt vrijwel al het vuil in je zwembadwater op. Het enige dat jij eigenlijk nog hoeft te doen, is zo nu en dan de pomp uitpluggen om de cartridge te controleren. Wanneer deze vol zit, dient deze vervangen te worden. Je kunt de cartridge overigens tussentijds ook één keer schoonmaken voor een langere levensduur. In het hoogseizoen raden we aan de filter om de 2 weken te vervangen. De cartridge die je nodig hebt voor de Intex filterpomp 9463 liter/uur is Intex filter type B.

Makkelijke plaatsing en installatie

Je plaatst de pomp vrijwel langs het zwembad onder het waterniveau. De twee standaard meegeleverde slangen zijn 150 cm lang. Probeer deze maximale afstand dus aan te houden. (Je kunt uiteraard extra slangen bijbestellen, maar houd er rekening mee dat een te lange afstand gevolgen heeft voor de pompcapaciteit.) De standaard aansluiting is 38 mm. Kijk voor de zekerheid even of dit ook de aansluiting is van je zwembad. Met de meegeleverde handige slangklemmen en koppelstukken sluit je de slangen naadloos aan op de in- en uitlaten van de Intex filterpomp en het zwembad. De meegeleverde handleiding vertelt je precies hoe dit in zijn werk gaat.

Let op: Heb je een zwembad met 32 mm aansluiting? Vergeet dan niet om een Intex aansluitset (voor 32 mm zwembaden) bij te bestellen.

Plus- en minpunten

  • Prima voor grote opzetzwembaden tot 38.000 liter
  • Compleet geleverd met handleiding en onderdelen
  • Eenvoudig te installeren en in te pluggen
  • Makkelijk vervangbare filtercartridges

 
28634GS
1 Item
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.