Best verkochte producten

Information

Bekeken producten

FuzzyClean cartridgefilterpomp

CP-4401

Nieuw product

FuzzyClean Cartridge filter bolletjes pomp 4m3

Extra zware filterpomp zonder lastige papieren filters, filter uw zwembad nog beter dan voorheen zonder dure kosten van wekelijkse A filters. Pompcapaciteit: 4.000 L / uur

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

98,50 € incl. btw

Meer informatie

FuzzyClean Cartridge filterpomp 4m3

De FuzzyClean filterpompen zijn speciaal voor hét nieuwe filtermedium op de markt gekomen: Filterbollen! Filterbollen zijn praktisch en lichtgewicht, en bovendien uitwasbaar. Ze hebben een hoge vuilopname en zorgen daardoor voor een efficiëntere en energiebesparende zwembadreiniging. Zo kun jij een hoop kosten besparen!

Voordelen
 • Speciaal voor filterbollen, hét nieuwe filtermedium
 • Efficiëntere filtratie dan papieren cartridge
 • Bijna geen drukverlies
 • Hoge en lage waterinlaat en -uitlaat
 • Water passeert de volledige filter
 • Eenvoudig aan te sluiten
Details
  • Pompcapaciteit: 4.000 L / uur
  • Max. zwembadinhoud: 20.000 L
  • Aansluiting: Ø 32 mm
  • Zwembadslangen meegeleverd: nee
  • Inclusief voorgeïnstalleerde filtercartridge
FuzzyClean filtercartridge
  • Benodigd type filter:

   Comfortpool FuzzyClean cartridge

  • Er is een filtercartridge bij deze pomp inbegrepen en al voor je geïnstalleerd.

Schoon gefilterd zwembadwater

De Comfortpool FuzzyClean cartridgefilterpomp filtert het zwembadwater schoon. In de cartridge filterpomp wordt de filtercartridge geplaatst. De filtertank van de pomp wordt gevuld filterbollen. Vervolgens wordt het zwembadwater door de tank gepompt en blijft alle viezigheid in de pluizige bolletjes hangen. Vuildeeltjes blijven in de vezels van de filterbollen hangen, en het schone zwembadwater stroomt weer terug naar het zwembad. Bovendien zorgt de pomp ervoor dat het zwembadwater constant in beweging is, waardoor algen, bacteriën en schimmels veel minder kans krijgen om zich te ontwikkelen (deze houden namelijk vooral van stilstaand water).

Filtercartridge

Deze filterpomp is uitsluitend geschikt voor de FuzzyClean cartridge. De FuzzyClean filtercartridge heeft voordelen ten opzichte van een papieren cartridge. Filterbollen in de cartrige zorgen voor een efficiëntere zwembadreiniging. Water stroomt makkelijker door filterbollen dan door papier en dat vermindert het drukverlies van de pomp. Dat scheelt energieverbruik én -kosten! De filtercartridge heeft een lange levensduur. Controleer de cartridge wekelijks en reinig indien nodig. Dit kan middels een zogenaamde 'backwash' of simpele handwas. Daarna is de cartridge weer klaar om opnieuw te gebruiken.

Geschikt voor mijn zwembad?

Of deze pomp geschikt is voor jouw zwembad hangt vooral af van de zwembadgrootte. Een zandfilterpomp moet al het water in 4 à 5 uur kunnen filteren, alleen dan is er genoeg circulatie om het bad schoon te houden. De Comfortpool FuzzyClean cartridgefilterpomp is daarom geschikt voor zwembaden tot maximaal 20.000 liter. Let op dat wanneer je zwembadaccessoires op de pomp aansluit, dit extra weerstand voor de pomp oplevert. In dat geval zul je misschien een zwembadpomp met een hogere pompcapaciteit nodig hebben.

Aansluiting op het zwembad

Met de meegeleverde onderdelen en slangen installeer je de cartridge filterpomp tussen de in- en uitlaat van het zwembad. Kijk wel even of de aansluiting van de filterpomp qua diameter overeenkomt met de aansluiting van jouw zwembad. Alle Intex zwembaden hebben namelijk óf een 32 mm aansluiting, óf een 38 mm aansluiting. Deze cartridge filterpomp heeft een aansluiting van Ø 32 mm. Heeft jouw zwembad een aansluiting van Ø 38 mm? Dan heb de adapter A nodig om de filterpomp aan te sluiten. 

Handleiding

Van de Comfortpool cartridgefilterpomp is een uitgebreide handleiding beschikbaar. De handleiding wordt meegeleverd met de zwembadpomp, maar is ook online verkrijgbaar.

Klik hier om handleiding te downloaden.

Garantie

De Comfortpool filterpomp heeft een garantietermijn van 1 jaar.

Specificaties

Meer informatie
SKU CP-4401
Merk Comfortpool
Model FuzzyClean cartridgefilterpomp
Geschikt voor Zwembaden tot 20.000 liter
Gewicht 2,2 kg
Capaciteit 4000 liter/uur
Afmetingen (LxBxH) 18 x 22 x 34 cm
Afmeting verpakking 23 x 23 x 36 cm
Garantie 1 jaar

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

FuzzyClean cartridgefilterpomp

FuzzyClean cartridgefilterpomp

FuzzyClean Cartridge filter bolletjes pomp 4m3

Extra zware filterpomp zonder lastige papieren filters, filter uw zwembad nog beter dan voorheen zonder dure kosten van wekelijkse A filters. Pompcapaciteit: 4.000 L / uur