Intex skimmer water oppervlakte skimmers
search
  • Intex skimmer water oppervlakte skimmers
  • Intex skimmer water oppervlakte skimmers
  • Intex skimmer water oppervlakte skimmers
  • Intex skimmer water oppervlakte skimmers

Intex skimmer water oppervlakte skimmers

€ 23,95
Inclusief belasting

Intex zwembad oppervlakte skimmer 

Houd uw oppervlakte schoon zonder er zelf werk aan te hebben. Sluit uw pomp aan en uw hoeft niet meer met het schepnet in de weer. De uitwasbare en uitneembare filter doet de rest. ook deze filter zorgt er voor dat de filter van de pomp niet meteen dicht slipt!

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

Intex De Lux water oppervlakte skimmer voor zwembaden

Houd uw oppervlakte schoon zonder er zelf werk aan te hebben.

Deze water oppervlakte skimmer van Intex is ideaal om drijvend vuil automatisch uit uw zwembad te verwijderen. U sluit de skimmer aan op uw filterpomp en de pomp zal het water en vuil door de skimmer zuigen. Hierdoor belanden drijvende bladeren, gras, insecten en ander vuil in de metalen opvang filter van de skimmer. Het fijnere vuil dat niet door het mandje wordt tegengehouden, wordt dan opgevangen in de filter van uw pomp. Hierdoor wordt vuil opgezogen voordat het de kans krijgt om naar de bodem van uw Intex zwembad te zinken.

De skimmer is door bijgeleverde kunststof klem/ beugel op ieder Intex en Bestway Easy Set en Metal Frame zwembad te bevestigen. Voor een goede werking van de skimmer is het belangrijk dat u een filterpomp heeft met een capaciteit van minimaal 2271 liter per uur. De skimmer is gemaakt van polypropyleen dat bestand is tegen alle zwembadchemicaliën. Het opvangfilter heeft een hengsel waardoor het schoonmaken eenvoudiger wordt.

De filter is van metaal die kunt u onder de kraan schoon maken en hoeft u niets te vervagen. Ook uw filter in uw pomp zal minder snel vol raken en dichtslippen. Hierdoor verbruikt u minder dure zwembadfilters!

Kenmerken zwembad oppervlakte skimmer

Type: Intex Deluxe Wall Mount skimmer

Geschikt voor: Intex en Bestway Easy Set Pools en Frame Pools

Benodigde capaciteit filterpomp: 3028 liter/uur

Past op alle merken pompen

28000
19 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.