Intex zwembad chloordrijver en ph dispenser met thermometer
search
  • Intex zwembad chloordrijver en ph dispenser met thermometer

Zwembad Ph en chloordrijver incl thermometer

€ 9,95
Inclusief belasting

Zwembad chloordrijver en PH dispenser geel met ingebouwde thermometer

Met deze chloordrijver kunnen de chloortabletten en ph middelen op een juiste wijze aan het bad toegediend worden.

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

Intex zwembad chloordrijver inclusief ingebouwde thermometer

Deze Chloor en PH zwembad dispeser heeft een ingebouwde thermometer, makkelijk chemicalien verdelen en temperatuur altijd makkelijk af te lezen.

Terwijl de Intex 2-in-1 chloordrijver in je spa of zwembad dobbert houdt hij het water lekker helder en schoon. Tegelijkertijd biedt hij je de gelegenheid om in een oogopslag te zien of het water al warm genoeg is om er in te duiken.

Met deze chloordrijver kunnen de chloortabletten en ph middelen op een juiste wijze aan het bad toegediend worden. U kunt de dosering zelf instellen.

Zonder deze drijver komen de bijtende tabletten op de bodem te liggen en taten de liner aan. ook direct contact op het lichaam voorkomt u hier mee.

- Verdeelt chloortabletten met een diameter tot 7,6 cm
- Regelbare schijf om de afgifte van chloor te controleren
- Met thermometer
- Geeft temperatuur in Fahrenheit en celsius aan

Met deze 2-in-1 chloordrijver wordt het onderhouden van je zwembad wel heel erg makkelijk. Je doet simpelweg chloortabletten in de drijver, stelt de gewenste chloorafgifte in en de drijver houdt het zwembadwater schoon. Dat scheelt een hoop schoonmaaktijd. En minder schoonmaken betekent meer zwemmen!

De 2-in-1 chloordrijver is gemaakt van duurzaam materiaal en kan dus gerust een hele zomer in het zwembad dobberen. De chloordrijver is geschikt voor chloortabletten van 20 gram (niet inbegrepen) en kan een jacuzzi of zwembad met een diameter van 366 cm schoonhouden.

 

29043
11 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.