Intex Automatic Pool Cleaner zwembad robot
search
  • Intex Automatic Pool Cleaner zwembad robot
  • Intex Automatic Pool Cleaner zwembad robot

Intex Automatic Pool Cleaner zwembad robot

€ 99,95
Inclusief belasting

Intex Automatic Pool Cleaner automatische zwembad robot

Deze nieuwste Intex bodemzuiger reinigt uw bodem zelfstandig en nog beter.

Waarom elke dag een uur kwijt als het automatisch kan.

 

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

Intex automatische zwembad robot bodemzuiger 

Deze bodem stofzuiger robot reinigt uw bodem zelfstandig

Deze automatische bodemzuiger werkt op druk van uw zwembadpomp. Deze bodemzuiger reinigt uw bodem zelfstandig. Bladeren, zand en insecten worden automatisch van de bodem opgezogen. De ene kant van de slang dient u op de bodemzuiger te bevestigen en de andere kant op de uitlaat van het zwembad waar het schone water van de pomp terug het bad in stroomt. Door de zuigkracht van de pomp, wordt al het vuil verwijdert. Als de zuiger bij een wand komt zal deze automatisch van richting veranderen. Zo maakt de Auto Pool Cleaner van Intex het zwembad schoon, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Intex bodemzuiger is geschikt voor de wat grotere zwembaden met bijbehorende pompen Lengte slang van 2 meter tot 732 cm.

Koppelstuk voor uw zwembad inlaat zit er natuurlijk bij. U sluit hem dus aan op de inblazer. 

Deze robot is alleen gemaakt voor grotere opzetzwembaden en zwaardere zandfilterpompen

INTEX bodemzuiger zwembad (automatisch)

Deze automatische bodemzuiger werkt op druk van uw zwembadpomp. Deze bodemzuiger reinigt uw boden zelfstandig. Bladeren, zand en insecten worden automatisch van de bodem opgezogen. De ene kant van de slang dient u op de bodemzuiger te bevestigen en de andere kant op de uitlaat van het zwembad waar het schone water van de pomp terug het bad in stroomt. Door de zuigkracht van de pomp, wordt al het vuil verwijdert. Als de zuiger bij een wand komt zal deze automatisch van richting veranderen. Zo maakt de Auto Pool Cleaner het zwembad schoon, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Om goed te kunnen werken, vereist de bodemzuiger een (zand) filterpomp met een capaciteit tussen de 4.000 - 15.140 liter per uur

28001
1 Item
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.