Sunny Solar Bol zwembadverwarming collector 4x
search
  • Sunny Solar Bol zwembadverwarming collector 4x
  • Sunny Solar Bol zwembadverwarming collector 4x
  • Sunny Solar Bol zwembadverwarming collector 4x
  • Sunny Solar Bol zwembadverwarming collector 4x
  • Sunny Solar Bol zwembadverwarming collector 4x
  • Sunny Solar Bol zwembadverwarming collector 4x

4x Solar Bol Sun Heater

€ 399,00
Inclusief belasting

4 stuks Solar Bol zwembadverwarming collector

Verwarm uw zwembad zonder extra stroomverbruik. Deze professionele Solar Sun Heater Bol is klein en compact met groot rendement.

Geschikt voor kleine opzet zwembaden tot zeer grote zwembaden met zware zandfilterpompen.

 

 

 

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

Zwembadverwarming Solar Sun Collector 4 bollen

Solar Bol verwarming voor tuin zwembaden. Voor kleine opzet zwembaden tot zeer grote zwembaden met zware zandfilterpompen.

Verwarming voor tuin zwembaden d.m.v. zonne energie. Te gebruiken in combinatie met pompen met een capaciteit van 2.000 tot 15.000 ltr/uur. Verhoging van de water temperatuur tot 4°C bij zwembaden van 2.000 liter bij constant zonlicht van 10 uur. 1 unit is geschikt voor zwembaden tot 7.500 liter. Aansluiting naar 32 of 38 mm slangen. Gebruik maximaal 4 units op 1 installatie
Deze Solar Bol is aan te sluiten op 32/38 mm zwembadslang. Deze Bol collector is de enige in zijn soort waar ook een thuinslang adaptor op zit. U kunt deze verwarmer ook gebruiken voor een heerlijke warme douche.

Hoe werkt de solarbol zwembadverwarming?

U sluit uw Sun Solar Bol zwembadverwarming aan tussen uw filterpomp en uw zwembad. Hierdoor wordt uw zwemwater door de bolvormige zwembadverwarming leidingen gepompt. Er wordt zonne-energie opgevangen, de bol en leidingen worden warm onder de transparante halfronde sluitkap. Deze wordt doorgegeven aan de zwarte spiraalvormige buis waar het water doorheen loopt. De geabsorbeerde warmte verwarmt het water dat erdoorheen stroomt. Hierdoor wordt het water maximaal opgewarmd voor het terug het bad in stroomt. Met deze Solar Bol zwembadverwarming wordt u zwembadwater maximaal 3 graden per dag verwarmt. De exacte verwarming van uw zwembadwater is afhankelijk van het aantal uren dat de filterpomp aanstaat, de locatie van de zwembadverwarming en wat heel erg belangrijk is de buitentemperatuur en de temperatuur van het water. Zet de bol dus op een goede plek.

Voordelen van deze Solar Bol zwembadverwarming

•Doordat deze zwembadverwarming op zonne-energie werkt is het een milieu vriendelijke manier van verwarmen.

•In tegenstelling tot de elektrische warmtepompen zorgt deze zonne-energie verwarming niet voor extra energiekosten.

•Innovatief rond vorming bol (dome) design: heeft een effectievere warmte overdracht dan traditionele plat zonne-energie systemen

•De bolvormige verwarming neemt minder plaats in dan de traditionele zonnepanelen en zonnematten. Hierdoor is het systeem ideaal voor mensen met beperkte ruimte in de tuin. Door het slimme ontwerp van de bol profiteert uw van verwarmt water, maar heeft u hier minder ruimte voor nodig.

•De Solar bollen zijn eenvoudig aan te sluiten. U heeft alleen een schroevendraaier nodig om de bollen op uw pomp en zwembad aan te sluiten. Er hoeven geen snoeren aangesloten te worden.

•U kunt meerdere bollen op elkaar aan te sluiten, waardoor u ook zwembaden groter dan 7.500 liter kunt verwarmen. Hiervoor sluit u meerdere bollen op elkaar aan.

1 Item
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.