Opblaas Spa

Intex opblaasbare SPA's zijn de meest luxe modellen die verkrijgbaar zijn in de markt. Koop uw Intex opblaasbare SPA online bij Intex dealer Tuinzwembad.com

Unieke constructie, hoge kwaliteit en voorzien van de nieuwste technieken. 

Opblaasbaar bubbelbad is een prachtig product waarvan elk gezin kan genieten in de eigen tuin. De opblaasbare bubbelbaden staan in een paar minuten en kunnen verwarmd worden tot 42 graden Celsius. Hieronder vindt u ons assortiment van veilige opblaasbare Intex PureSpa bubbelbaden die geschikt zijn voor 4 personen. Let op, Intex bubbelbaden zijn de enige veilige Spa's op de markt die aan de NVWA richtlijnen voldoen. Vele type Lay-z-spa, M spa, G-spa zijn niet veilig bevonden, pas op met uw aanschaf.

-

Welke opblaasbare bubbelbaden zijn er van het merk Intex

Intex beschikt over  verschillende opblaasbare bubbelbaden:
- Meerdere modellen Intex Pure Bubbel Spa
- Meerdere modellen Intex Pure Spa Deluxe jet en bubbel combi. 

Elk opblaasbaar bubbelbad van intex is zijn er voor 4 en 6 personen en beschikken allemaal over een waterontharder en de bekende fiber tech technologie. Maar wat maakt de verschillend dan tussen de intex opblaasbare bubbelbaden. Hieronder zullen we dan de opblaasbare bubbelbaden van intex vergelijken.

-

Intex Pure Spa bubbel

De Intex Pure Spa is een opblaasbare spa die geschikt is voor 4 personen. De opblaasbare pure spa intex beschikt over 120 sterke massage bubbels en heeft een geintergreerde waterontharder. De Intex Pure Spa is er in 2 verschillende vormen te verkrijgen namelijk rond en octagon(achthoekig). De octagon versie bied ten opzichte van de ronde versie nog meer comfort als u er met meerdere personen in de opblaasbare spa bevind. De intex pure spa is voorzien van de Fiber-Tech technologie, hierdoor wordt de opblaasrand ondersteund door duizende verticale fiber draden waardoor de rand wel meerdere personen tegelijk kan dragen.

-

Intex Pure Spa Deluxe

De Intex Pure Spa Deluxe is het meest complete opblaasbaar bubbelbad wat je maar kan vinden op deze opblaasbare bubbelbaden markt. Een Intex Pure Spa Deluxe bubbelbad heeft namelijk 120 krachtige massage bubbels en 4 krachtige jets. Dit opblaasbaar bubbelbad is dus een combinatie van de Intex Pure Spa en de Intex Pure spa Jet. De Intex Pure Spa Deluxe is tevens ook nog voorzien van een waterontharder en een zoutwatersysteem. Deze combinatie van hoge comfort en toepassing van de nieuwste technieken in 1 opblaasbaar bubbelbad maakt deze Intex spa wel een topper onder de opblaasbare bubbelbaden. De Intex Pure Spa Deluxe is verkrijgbaar in een ronde vorm of een octagon(achthoekig) vorm verkrijgbaar en heeft een mooie zwarte/antraciete kleur. Deze versie van de intex spa is ook geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt ook over de fiber tech technologie.

-

Intex Pure Spa Deluxe

Bubbelbad structuur: (Fiber-Tech technology)
De bubbelbad structuur die een Intex pure spa gebruikt is de fiber tech technologie. Deze technologie is gepatenteerd en speciaal ontworpen door het bedrijf intex. De Fiber-Tech technologie bestaat uit honderdduizenden zeer sterke fiberdraden die verticaal in de wand zijn bevestigd voor top stabiliteit en comfortheid. Bij een normaal opblaasbaar bubbelbad zou niet op de rand van het bubbelbad kunnen zitten zonder dat hij inzakt maar bij een Intex Pure spa is dit wel mogelijk.

-

Fiber TechNormale SpaIntex Pure Spa | Fiber Tech

Materiaal gebruik:
Het PVC van een Intex Pure Spa bestaat uit 3 lagen, 2 lagen PVC en 1 laag polyester die zorgt dat alles goed bij elkaar houdt. De gehele dikte bij elkaar is 0,7 mm dik gelamineerd PVC waardoor het zeer degelijk en sterk materiaal is.

-

Waterontharder

Elke Intex Pure Spa is voorzien van een waterontharder. Deze waterontharder zorgt ervoor dat het kalk wat in het water van uw spa zit drastisch wordt verminderd. Doordat het verminderd wordt creeer je automatisch zachter water en zal uw huid hierdoor ook zachter aanvoelen. Als er weinig/geen kalk meer in uw water zit wordt de apparatuur en de leidingen in de Intex Pure Spa ook niet aangestast en belemmert dit ook niet de waterstroom.

Er zit in alle spa's een waterontharder om verkalking te voorkomen. 

-

Zoutwatersysteem

Het zoutwatersysteem van het opblaasbaar bubbelbad Intex Pure Spa is een uitkomst voor het onderhoud van uw opblaasbaar bubbelbad. U hoeft met een zoutwatersysteem slechts ... KG toe te voegen en dan bent u helemaal klaar met het onderhoud van uw water. Zoals u hieronder de foto ziet wordt het zout door het zoutwatersysteem automatisch omgezet in chloor. Zo heeft u dus altijd de perfecte hoeveelheid chloor in uw opblaasbaar bubbelbad Intex Pure Spa zitten.

-

Kenmerken van de Intex Pure Spa

-

Een Pure Spa van Intex bied ruimte voor 4 personen.
Voor 4 personen | Intex Pure Spa

-

Eenvoudige bediening

Het bedieningspaneel van de Intex Pure Spa is eenvoudig te bedienen. U kunt hiermee de bubbels/jets aan en uit zetten, de temperatuur regelen en het bubbelbad uit/aan zetten.
Bedieningspaneel | Intex Pure Spa

-

Verplaatsbaar en op te bergen

De Intex Pure Spa's zijn eenvoudig te verplaatsen dankzij de handvaten aan de buitenkant van de spa. Ook is de spa op te bergen in de bijgeleverde opbergtas.
Handvaten | Intex Pure SpaOpbergtas | Intex Pure Spa

-

Veiligheid

Het deksel van de Pure Spa is voorzien van clips waarmee het deksel vast wordt gezet. Deze clips zijn voorzien van sloten zodat kinderen niet zelf de spa kunnen betreden.
Clips | Intex Pure Spa

-

Minimaal warmteverlies

De Pure Spa van Intex is voorzien van een dik deksel om warmteverlies te minimaliseren. Tevens wordt er een speciaal grondzeil bijgeleverd om warmteverlies via de bodem te minimaliseren.
Spa Deksel | Intex Pure SpaGrondzeil | Intex Pure Spa

-

Eenvoudig te onderhouden

Alle Intex Pure Spa's worden geleverd met een chloor drijver. Het filter is eenvoudig te vervangen, hierdoor houdt u uw water goed schoon.

Intex pure spa opblaasbare bubbelbaden whirlpools spa

Actieve filters