Starterset Chloor en PH - met drijver
search
  • Starterset Chloor en PH - met drijver

Starterset Chloor en PH - met drijver

€ 42,95
Inclusief belasting

Interline-Pool Starterset chloor & PH- zwembadreiniging

Complete set voor helder en schoon zwemwater te behouden. Het kraanwater waarmee u het zwembad heeft gevuld, blijft helaas niet zo helder en betrouwbaar als het was. Als u het water niet behandelt, zal het snel vervuilen en/of groen worden en kunnen er ziektekiemen ontstaan. Alleen met een zwembadpomp houd u het niet helder.

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

 chloor & PH- starterset organische zwembadreiniging set van Interline-Pool

Set voor helder en schoon zwemwater. Maak het zwembad onderhoud gemakkelijk.

Basispakket chemicaliën en toebehoren om uw zwembadwater te behandelen, speciaal geschikt voor kleine (opblaasbare) zwembaden tot 15.000 liter inhoud. Deze Interline starterset is ideaal bij de aankoop van uw Intex Frame Pool of Easy Set Pool. U koopt in een keer extra voordelig de belangrijkste producten om uw zwembad eenvoudig te onderhouden. In deze set zitten alle middelen die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw water helder en schoon blijft.

Het kraanwater waarmee u het zwembad heeft gevuld, blijft helaas niet zo helder en betrouwbaar als het was. Als u het water niet behandelt, zal het snel vervuilen en/of groen worden en kunnen er ziektekiemen ontstaan. 

LET OP: Alleen met een zwembadpomp houd u het niet helder.

De Interline Starterset bestaat uit:

• 1 kg Long 90 oplossende chloortabletten 2,7 gram

• 1 kg pH-minus tabletten voor het verlagen van de pH-waarde

•1 chloordrijver

Deze starterset is geschikt voor zwembaden tot 15.000 liter:

Het kraanwater waarmee u het zwembad heeft gevuld, blijft helaas niet zo helder en betrouwbaar als het was. Als u het water niet behandelt, zal het snel vervuilen en groen worden en kunnen er ziektekiemen ontstaan. 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Interline-products-pool-zwembad-chemicalien-chloor-Ph-min-Ph-plus-gloor-zwembad-onderhoud-teststrips-chloordrijver-chock-70-granulaat-shock-70-vlokkemiddel-anti-alg-overwintering-zwembadwater-onderhouden-chemi-pakket-startersset-starter-set-chock-chranulaat.

9 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.