Interline shock 55 chloorpoeder 1 kg chloor shock
search
  • Interline shock 55 chloorpoeder 1 kg chloor shock

Interline shock 55 chloorgranulaat poeder 1 kg

€ 19,95
Inclusief belasting

Chloorshock - Interline Chloorgranulaat organisch (1 kg)

Met behulp van Interline Chloorgranulaat zorgt u voor een snelle verhoging van de chloorwaarde van uw zwembad. 

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

Chloorshock - Interline Pool Chloorgranulaat organisch (1 kg)

Dit Shock 55 Granulaat van Interline is een desinfectiepoeder dat snel oplost in zacht en hard water. U gebruikt het als eerste dosering bij een nieuw zwembad, als shockbehandeling voor uw zwembad of met regelmatige dosering als onderhoud.

Dit granulaat zorgt er onder meer voor dat bacteriën die resistent zijn tegen chloor alsnog worden vernietigd. Daarnaast voorkomt het algengroei en verwijderd het ongewensten chlooraminen. Deze stoffen uit chloor veroorzaken bijvoorbeeld prikkende ogen of een sterke chloorlucht. 

Let op: Houdt zwembad chemicaliën zoals granulaat buiten bereik van kinderen. Neem bovendien de aanwijzingen op de verpakking in acht en gebruiken niet zonder advies verschillende merken en/of chemicaliën door elkaar.

Met behulp van Interline Chloorgranulaat zorgt u voor een snelle verhoging van de chloorwaarde van uw zwembad. De actieve bestanddelen in Interline Shock Chloorgranulaat zorgen voor een snelle desinfectie van uw zwemwater:

  1. Vernietiging van bacteriën en andere micro-organismen die een resistentie opgebouwd hebben tegen de gebruikelijke hoeveelheden chloor.
  2. Voorkomen van algengroei.
  3. Vernietiging van ongewenste chlooraminen (de veroorzakers van de chloorlucht en oogirritatie).

Los de aanbevolen hoeveelheid granulaat op in een 10 liter emmer lauw warm water voordat u het toevoegt aan het zwembad. Maximaal 250 gram granulaat per emmer water per keer. Voeg chloor toe aan het water, niet andersom. Wij adviseren u om in de avond na het zwemmen het chloor aan het water toe te voegen. Laat na een schokbehandeling de pomp 24 uur draaien. Wij adviseren u om na een schokbehandeling ten minste 12 uur niet te zwemmen. Het chloorgehalte van het zwembad behoort zich tussen de 2 en 5 ppm te bevinden. 1,6 gram verhoogt het chloorgehalte van 1 m3 (1.000 liter), met ongeveer 1 ppm.

Na behandeling kunt u met de chloordrijver en de normale chloortabletten ervoor zorgen dat het chloor in uw zwembad op peil blijft.

Merk Interline
Model Shock 55 granulaat 1 kg
Gewicht 1 kilogram
Afmeting verpakking 10 x 10 x 19 cm
Garantie 3 maanden
52781202
15 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.