Aqua Pur 5-in-1 spa jacuzzi behandeling
search
  • Aqua Pur 5-in-1 spa jacuzzi behandeling

Aqua Pur 5-in-1 spa jacuzzi behandeling

€ 23,95
Inclusief belasting

BSI Aqua Pur 5-in-1 spa behandeling

Kraakhelder en hygiënisch water in jouw jacuzzi, spa of hottub is mogelijk met de Aqua Pur 5-in-1 spa waterbehandeling. Aqua Pur 5-in-1 heeft een vijfvoudige werking

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

BSI Aqua Pur 5-in-1 spa waterbehandeling

Kraakhelder en hygiënisch water in jouw jacuzzi, spa of hottub is mogelijk met de Aqua Pur 5-in-1 jacuzzi behandeling. Aqua Pur 5-in-1 heeft een vijfvoudige werking: het zorgt voor helder water, voorkomt kalkafzetting, voorkomt de schadelijke ontwikkeling van bacteriën en slijm, voorkomt schommelingen in de pH waarde en ondersteunt de werking van de filter. Dankzij deze vijfvoudige werking heb je maar liefst 50% minder chloor nodig.

Productinformatie

Ook door normaal gebruik wordt het water in je spa of jacuzzi verontreinigd. Er ontwikkelt zich een 'biofilm', bacteriën die een soort slijmlaag op het water vormen. De gewone desinfectiemiddelen zoals chloor of een zoutwatersysteem kunnen deze slijmlaag moeilijk verwijderen. Aqua Pur 5-in-1 pakt deze biofilm aan en voorkomt zo de ontwikkeling van bacteriën en slijm. Als gevolg hiervan heb je dan ook minder chloor of zout nodig om het water helder en schoon te houden, dit kan zelfs tot 50% schelen.

Aqua Pur 5-in-1 is een veelzijdige probleemoplosser en werkt ook zeer effectief tegen kalkaanslag op de wanden en bodem, voorkomt schommelingen in de pH waarde van het water en ondersteunt de algehele werking van de filterpomp.

Aqua Pur 5-in-1 dient te worden toegevoegd aan het water tijdens het vullen of verversen van de jacuzzi (250 ml per 1000 liter water). Vervolgens voeg je één keer in de twee weken een kleine dosis toe aan het water om het in optimale conditie te houden (100 ml per 1000 liter water).

Specificaties
Meer informatie
SKU 02191
Merk BSI
Model Aqua Pur 5-in-1
Geschikt voor Jacuzzi's, spa's en hottubs
Capaciteit 1 liter
Garantie
02184
1 Item
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.