Vlokkingsmiddel 2,5 liter interline
search
  • Vlokkingsmiddel 2,5 liter interline
  • Vlokkingsmiddel 2,5 liter interline

Vlokker middel 2,5 liter voor zwembad

€ 14,95
Inclusief belasting

Interline Pool vlokkingsmiddel 2,5 liter voor zwembadwater

Deze vlokker vormt in het zwembadwater zogenaamde aluminiumvlokken, die zwevende deeltjes aantrekken. De vlokken worden met het aangehechte vuil in het zandfilter uit het water verwijderd.

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkelkeur

Vlokkingsmiddel 2,5 liter voor zwembaden van Interline-Pool

Deze Interline Pool vlokker vormt in het zwembadwater zogenaamde aluminiumvlokken, die zwevende deeltjes aantrekken. De vlokken worden met het aangehechte vuil in het zandfilter uit het water verwijderd.

Vlokker AL wordt in de skimmer of overloopgoot gedoseerd. Dagelijks 50-70 ml Vlokker per 100 m³ badwater over het oppervlakte verdelen. Zo nodig vermengen met water om het verdelen te vergemakkelijken. Na het bezinking is het mogelijk het uitgevlokte vuil met een bodemstofzuiger te verwijderen.

Verpakking: Inhoud 2.5 liter.

Vlokker:

Bindt fijn zwevend vuil tot vlokken. Geschikt voor zandfilters.

Niet geschikt voor diatomee-aarde filters en papieren patronenfilters.

10-30 ml per m3 water. Gelijkmatig over het wateroppervlak verdelen met in werking zijnde pomp.

Verkrijgbaar in verpakking van 2,5L

 

Om het fijne zwevende vuil uit uw zwembad te filteren kunt u een vlokkingsmiddel gebruiken. Dit is een bindmiddel dat aluminiumvlokken in het water vormt. Deze vlokken trekken de zwevende vuil deeltjes aan. De vlokken worden vervolgens met het vuil in het zandfilter uit het water verwijderd. Het is ook mogelijk de grove vlokken met aangehecht vuil met een bodemstofzuiger uit het zwembad te verwijderen.

Deze Vlokker van Interline wordt geleverd in een jerrycan van 2,5 liter. U doseert de vlokker in de skimmer of overloopgoot. Om licht zwevend vuil aan te pakken gebruik u tot 30 milliliter Vlokkingsmiddel per m³. Bij hardere vervuiling 50 ml Vlokker per m³ zwembadwater toevoegen. Deze behandeling herhaalt tot het water helder ziet. Zonder zandfilter 100 ml Vlokker per m3 zwembadwater over de oppervlakte verdelen. Zo nodig vermengen met water om het verdelen te vergemakkelijken.

Let op: Houdt zwembad chemicaliën zoals vlokker vloeistof buiten bereik van kinderen. Neem bovendien de aanwijzingen op de verpakking in acht en gebruiken niet zonder advies verschillende merken en/of chemicaliën door elkaar.

 

52881110
29 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.